Search

Επέστρεψε στις νίκες ο Κομψάτος Πολυάνθου!

Με 6-0 επικράτησε ο Κομψάτος Πολυάνθου της Ένωσης Ασωμάτων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι τυπικά γηπεδούχοι, αφού ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Σώστη, ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως άλλωστε φανερώνει και το τελικό σκορ, φτάνοντας έτσι σε άλλη μια νίκη, την πέμπτη τους στο πρωτάθλημα και τους 16 βαθμούς!

Από την άλλη η Ένωση Ασωμάτων, δεδομένου του ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν άγνωστο ακόμα και το αν θα δήλωνε συμμετοχή στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, ασχέτως της ήττας από τον Πολύανθο, πραγματοποιεί προς το παρόν μια αρκετά καλή πορεία ευρισκόμενη στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα αγωνιστικά, από τους πρωταγωνιστές του ματς ήταν ο Σαλή Χουσεΐν που πέτυχε χατ τρικ, σημειώνοντας το πρώτο, το τέταρτο και το τελευταίο τέρμα της ομάδας του. Ο Μάριος Ντράτση ήταν αυτός που είχε διευρύνει το προβάδισμα του Πολυάνθου σε 3-0, με τα δύο τέρματα που πέτυχε, ενώ ο Κυριάκος Αμαξόπουλος, που συνεχίζει στον Κομψάτο για ακόμα μια σεζόν, έβαλε επίσης το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ όταν είχε σημειώσει το 5-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου που είχε για βοηθούς τους Γαρδικιώτη και Φυλακτό.

Share it