Search

Ήττα-μαχαιριά στο φινάλε για την Εθνική Ελπίδων που θα παίξει τα ρέστα της στην Αυστρία!

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε στο πρώτο μπαράζ από την Αυστρία με 1-0 στο γήπεδο Τούμπας, αλλά όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι την προσεχή Τρίτη στο Σεντ Πόλτεν εκεί οπού η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη θα παίξει τα ρέστα της για την ανατροπή και την πρόκριση στο Euro.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 84’ από τον Πος, ύστερα από κόρνερ των Αυστριακών. Η γαλανόλευκη δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, δημιούργησε λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει και από μια στημένη φάση προήλθε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, το οποίο αυξάνει για τα καλά τον βαθμό δυσκολίας. Τίποτα δεν έχει χαθεί, αλλά αντιλαμβάνονται άπαντες πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά πλέον για την ελληνική ομάδα.

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιαγκας, Τσιμίκας, Νικολάου, Καραχάλιος, Μπουζούκης (82΄Καμπετσής), Γαλανόπουλος, Χατζηγιοβάνης (46’ Λάμπρου), Ανδρούτσος (65΄Κωτσόπουλος), Χατζηδιάκος, Λημνιός.

Αυστρία: Σλάγκερ, Πος, Λίνχαρτ, Γκρμπιτς (62΄Γιακούποβοτς), Ντάνσο (70’ Μπαουμγκάρτνερ Ντόμινικ), Λόβριτς (90’+1’ Κβάσινα), Ούλμαν, Λιούμπιτς, Βολφ, Μπαουμγκάρτνερ Κριστόφ, Ινγκολιτς.

Share it