Search

Ο απολογισμός της 7ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 13 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Αύξησε την διαφορά του ο Μέγας, ισόπαλοι Πανθρακικός και Σιδηροχώρι, πρώτη νίκη για Ξυλαγανή, τρίποντα για Σάπες, Σπάρτακο και Σώστη.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Αναγέννηση Παγουρίων 2-0

Την νίκη με 2-0 επί της Αναγέννησης Παγουρίων πανηγύρισε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων. Ο Σπάρτακος κατέκτησε την σημαντική αυτή νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας, χάρις τα τέρματα των Ματζιούνη στο 60′ με πέναλτι και Δεληγκιόζη στο 70′, υποχρεώνοντας την Αναγέννηση στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.

Ορφέας Στρύμης-Ορφέας Ξυλαγανής 0-3

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ορφέας Ξυλαγανής που νίκησε με 0-3 τον Ορφέα Στρύμης. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Χατζίδης που πέτυχε χατι τρικ σκοράροντας στο 60′, το 67′ και το 80′ με πέναλτι.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2

Ασταμάτητος δείχνει ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που πέρασε και από το Κοπτερό επικρατώντας με 0-2. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Προσκυνητών 2-0

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της κέρδισε η Ελπίδα Σαπών, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Δόξας Προσκυνητών με 2-0, σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την συνέχεια. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Κουτζής στο 40′ και Κομνηνός στο 81′.

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη 0-2

Με το διπλό της νίκης έφυγε από την Γρατινή η Δόξα Σώστη, επικρατώντας με 0-2 και πηγαίνοντας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της 2ης θέσης την επόμενη αγωνιστική με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Στο 6′ ο Πυλαρινός έκανε το 0-1 και στο 87′ ο Πατούλιας έγραψε το τελικό 0-2.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-1

Ισόπαλο με 1-1 έληξε ένα από τα πιο σπουδαία ματς της αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35′ με την κεφαλιά του Γρίβα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 85′ με τον Βάσκο.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it