Search

Ο Νέστος και οι υπόλοιπες αήττητες ομάδες της Γ’ Εθνικής μετά απο 7 στροφές!

Με το πέρας της 7ης αγωνιστικής ο Νέστος Χρυσούπολης σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής όντας μάλιστα και η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου.

Η ομάδα του ξανθιώτη τεχνικού Κυριάκου Κετσιεμενίδη παρά το νωθρό ξεκίνημα παιχνίδι με παιχνίδι αποκτά αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της και όσο θα λύνονται τα πόδια των παικτών και οι παίκτες θα βγάζουν στο γήπεδο την τακτική προσέγγιση του τεχνικού τους θα βελτιώνεται συνεχώς. Η ομάδα της Χρυσούπολης, και αυτό είναι φυσικά έργο του προπονητή και των παικτών της ομάδας, είναι μαζί με Νίκη Αγκαθιάς και τον Μακεδονικό Φούφα οι μοναδικές ομάδες που Μακεδονίας και Θράκης στην Γ’ Εθνική που δεν έχουν ήττα.

Συνολικά αυτή την στιγμή 11 ομάδες δεν έχουν γνωρίσει ακόμη ήττα στους 8 ομίλους της Γ’ Εθνικής, με την Καλαμάτα να έχει την ποιο εντυπωσιακή πορεία έχοντας 7/7 νίκες, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως σε αρκετούς ομίλους υπάρχουν 2-3 ομάδες που είναι αήττητες έχοντας βγάλει όμως σχετικά εύκολο πρόγραμμα αλλά και όμιλοι που έχουν παιχτεί μόλις 6 ματς, εν αντιθέση με το Νέστο που έχει βγάλει δυνατά ματς όπως αυτά με Καβάλα, Πέρνη και Άβατο μετρώντας μάλιστα 2 νίκες και μια ισοπαλία

Παράλληλα η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη είναι  και αυτή με την καλύτερη επίθεση του ομίλου, έχοντας 15 τέρματα. Με τον Αλέξη Μελισσόπουλο να είναι πρώτος σκόρερ με 5 τέρματα, ο Παύλος Καθάριος ακολουθεί με 3, ενώ απο δύο έχουν οι Ανδρέας Μκρτσιάν και Φίλιππο Τσαμπέγια.

Αναλυτικά οι αήττητες ομάδες της Γ’ Εθνικής μετά απο 7 αγωνιστικές στους περισσότερους ομίλους καθώς υπάρχουν και όμιλοι με 6 ματς:

1ος όμιλος Νέστος Χρυσούπολης(4 νίκες, 3 ισοπαλίες)

2ος όμιλος Νίκη Αγκαθιάς  (3 ν., 4 ισ.)

3ος όμιλος Ναυπακτιακός Αστέρας (4 ν., 2 ισ.), ΑΕ Λευκίμμης(4ν. 2ισ.), Μακεδονικός Φούφα(4ν. 2ισ.)

4ος όμιλος Ολυμπιακός Βόλου(6 ν., 1 ισ.), Νίκη Βόλου(5 ν., 2 ισ.), Αλμυρός(4 ν., 3 ισ.)

5ος όμιλος Ιεράπετρα (4 ν., 3 ισ.)

7ος όμιλος Αιγάλεω  (5 ν., 1 ισ.)

8ος όμιλος Καλαμάτα (7 ν.)

Share it