Search

Μοίρασε συγχαρητήρια και ευχές η Θύελλα Φερών για την κλήση Δονάκη στο FIBA CAMP U14 της ΕΟΚ!

Ανακοίνωση με αφορμή την κλήση του Γιάννη Δονάκη στους επίλεκτους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο FIBA CAMP U14 που διοργανώνει η ΕΟΚ και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Τσοτύλι Κοζάνης, σε αυτήν η ομάδα των Φερών πέρα απο τα συγχαρητήρια στον μικρό αθλητή της μοίρασε συγχαρητήρια σε όσους έθεσαν τις γερές βάσεις για αυτή την επιτυχία.

Τον προπονητή Άγγελο Κεκέ και την Ακαδημία Rookies της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι, ο Γ.Α.Σ. Θύελλα Φερών νιώθει υπερήφανος, καθώς ο αθλητής μας Ιωάννης Δονάκης, κλήθηκε στο FIBA CAMP U14 που διοργανώνει η ΕΟΚ και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Τσοτύλι Κοζάνης. Η συνεχής και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας, οι γερές βάσεις που δόθηκαν από τις ακαδημίες των ROOKIES στην Αλεξανδρούπολη, η στήριξη από την οικογένειά του το πάθος του ίδιου του Γιάννη και πάνω απ΄όλα ο προπονητής του Άγγελος Κεκές τον έφεραν να είναι ένας από τους 9 γεννηθέντες του 2006 από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι κλήθηκαν στα κλιμάκια των Εθνικών μας ομάδων. Η επιτυχία του αυτή ας είναι φάρος για όλα τα παιδιά των ακαδημιών και ας έχει και συνέχεια

Share it