Search

Θρακιώτικη επιτυχία στο διεθνές τουρνουά Καράτε Shinkyokushinkai Memorijal Branko

Με επιτυχία για την ελληνική αποστολή έπεσε η αυλαία του 23ου Διεθνές Τουρνουά Shinkyokushinkai Memorijal Branko Bosnjaka που διοργάνωσε η Κροατική Οργάνωση Shinkyokushinkai / kyokushinkai στο Samobor της Κροατίας.

Η πρωταθλήτρια του Ελληνικού Shinkyokushinkai Μπέλλα Ανδρεανίδου, η οποία ανήκει στον σύλλογο Αριστοτέλης Κιλκίς με προπονητή τον Branch Chief Βορείου Ελλάδος Shihan Οτάριο Μελικιάδη, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο αλλά και κύπελλο στην κατηγορία -50 κιλά Γυναικών.

Ο πρωταθλητής Ηλίας Καρπουζής του Συλλόγου Ξάνθης με προπονητή τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο ,ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία +85 κιλά Ανδρών, έπαιξε πρώτο αγώνα με τον Πολωνό πρωταθλητή και στη συνέχεια είχε να αντιμετωπίσει τον  Σουηδό πρωταθλητή Ευρώπης,αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει και περιορίστηκε στην 5η θέση.Έπαιξε όμως πολύ δυνατά.

Οι πρωταθλητές μας στις κατηγορίες τους έπαιξαν κυκλικό σύστημα,όλοι με όλους.Στο συγκεκριμένο Τουρνουά συμμετείχαν 10 ευρωπαϊκές χώρες με αθλητές υψηλού αγωνιστικού επιπέδου. Ο αρχηγός Εκπρόσωπος και Βranch Chief Shihan Γιώργος Κοσμίδης πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως διεθνής διαιτητής και διαιτήτευσε σε αρκετούς τελικούς ,ενώ coach της αποστολής ήταν ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης. Η διοργάνωση του πρωταθλήματος ήταν άψογη αλλά και η φιλοξενία των διοργανωτών καθώς η φιλία του αρχηγού εκπροσώπου της Ελλάδος και του Branch chief Βορείου Ελλάδος με τον εκπρόσωπο της Κροατίας Shihan Milan Garasic είναι δυνατή.

Share it