Search

Και επίσημα στον Άρη ο Σάββας Παντελίδης! Οι πρώτες του δηλώσεις

Προπονητής του Άρη είναι με κάθε επισημότητα ο Σάββας Παντελίδης. Λίγη ώρα μετά την παρουσίασή του από τη διοίκηση των «κίτρινων», ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών, που θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνο.

Στην πρώτη του τοποθέτηση, ο Σάββας Παντελίδης τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και ξέρω που είμαι. Ο βασικός λόγος που ήρθα είναι πως εγώ και η ομάδα έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Με πάρα πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζω τις απαιτήσεις, αλλά είμαι έτοιμος γι αυτό».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Σάββας Παντελίδης.

Η συμφωνία με το νέο προπονητή, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης και σε λίγη ώρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, είναι για 1,5 χρόνο.

Συνεργάτες του Σάββα Παντελίδη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είναι οι Άκης Βάβαλης (βοηθός προπονητή), Σάκης Παντελίδης (γυμναστής) και Πέτρος Σομπότοβιτς (αναλυτής), ενώ στο τεχνικό επιτελείο παραμένουν οι Τόλης Τερζής (βοηθός προπονητή) και Αντώνης Λυκούρης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Share it