Search

Πέρασε και από το Κοπτερό ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου! (+pics)

Ασταμάτητος φαίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που έφυγε με το διπλό και από το Κοπτερό επικρατώντας της Βιστωνίδας με 0-2.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη αν και δυσκολεύτηκε, λόγω και του αγωνιστικού χώρου που δεν την βοήθησε να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί, με ένα πέναλτι πριν το τέλος του ημιχρόνου και με ένα γκολ αμέσως μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους έφτασε στην νίκη και το 7/7. Οι γαλανόλευκοι παρουσιάστηκαν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα σε μια Βιστωνίδα που δεν κατάφερε να απειλήσει όσο θα ήθελε και μάλιστα θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές και μάλιστα σημαντικές απουσίες, κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο είχε και μια σπουδαία ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, αλλά η τύχη δεν της έκανε το χατίρι.

Η φάση αυτή ήταν και η καλύτερή της, αλλά και η πρώτη αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού, με το σουτ του Αραμπατζή στο 8′ που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μπαϊράμ. Στο 12′ το πλασέ του Δραγανίδη από δύσκολη θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 22′ και το 24′ η κεφαλιά του Κάρδαρη και το σουτ του Καλογρανά κατέληξαν άουτ. Στο 39′ ο Δραγανίδης ανατράπηκε στην περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ρομπέρ για το 0-1.

Στο 47′ ο Γάλλος χαφ μετά την σέντρα του Γιαννακιτσίδη, με κεφαλιά έκανε και το 0-2, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Στο 50′ ο Δραγανίδης έκανε την κούρσα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Εφτούν. Στο 56′ ο Αντωνιάδης έχασε φοβερή ευκαιρία, όταν αστόχησε από θέση τετατέτ, στο 64′ το σουτ του Ρομπέρ πέρασε άουτ, στο 78′ και η προσπάθεια του Ντεμιρτσίδη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 88′ το μονοκόμματο σουτ του τελευταίου μετά το κόρνερ του Ρομπέρ, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαμαλίδης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Κίνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιστωνίδα Κοπτερού: Μπουτσακτσή Εφτούν, Ιμπίς Ριντβάν (70′ Τομπά Τζοσκούν), Χαρταλάμης, Ζουμπιάδης, Δεμήρ Χουσεΐν, Χαρμπάζ Εράι, Μοεμίν Ντογουκάν, Τομπά Αλτάι (60′ Δαλή Ισμαήλ Μεμέτ), Σεφκέτ Σελήμ (86′ Μουσταφά Σεμήχ), Ραμαδάν Σεβέν, Αραμπατζής Μ. (53′ Ραμαδάν Σινάν).

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Κάρδαρης, Βιόπουλος (87′ Γκιρετλί Ναζήμ), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης (76′ Ντεμιρτσίδης), Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης (57′ Παγώνης), Καλογρανάς, Δραγανίδης, Αντωνιάδης (86′ Μεχμέτ Νετζατί), Ρομπέρ.

Share it