Search

Κατηγορηματική διάψευση της ΠΑΕ Ξάνθη στα προβοκατόρικα δημοσιεύματα περί παρουσίας της στα κατεχόμενα!

“Σκόνη” απο το πουθενά ήρθε να σηκώσει δημοσίευμα στην Κύπρο που ανέφερε πως θα γίνει ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Το τουρνουά έχει ως ημερομηνία τις 10 Δεκεμβρίου και ανάμεσα στους σκάουτερ/παράγοντες που θα έδιναν το παρών σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ήταν και αυτοί του ΠΑΟΚ (Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος) , του Άρη (Θεόδωρος Καρυπίδης) αλλά και της Ξάνθης (Γιάννης Παπαδημητρίου). Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος αρκετές ομάδες από τις κορυφαίες χώρες της Αφρικής (πχ Γκάνα, Καμερούν, Νιγηρία, Ακτή Ελεφαντοστού).

Δημοσίευμα πάντως που διαψεύστηκε κατηγορηματικά απο όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες, ανάμεσα τους φυσικά και την Ξάνθη, με τους Θρακιώτες μάλιστα να αναφέρουν στην ανακοίνωση τους πως πρόκειται για προβοκατόρικα δημοσιεύματα τόσο το αρχικό αλλά και τους κακοήθεις “κιτρινιστές” που έσπευσαν να το κάνουν θέμα χωρίς καν να κάνουν πρώτα ρεπορτάζ για το κατά πόσον έχει βάση το συγκεκριμένο θέμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Ο Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ» Π.Α.Ε., διαψεύδει κατηγορηματικά περίεργα δημοσιεύματα περί δήθεν συμμετοχής στελεχών της σε τουρνουά αφρικανικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών στα κατεχόμενα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θεωρούμε ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι προβοκατόρικα και ιδιαίτερα για την Π.Α.Ε. Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ», η οποία αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο της πλέον ευαίσθητης περιοχής της Ελλάδας στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Share it