Search

Θριάμβευσαν στη Βέροια Εθνικός & Φάρος Αλεξανδρούπολης!

Τεράστια επιτυχία και φοβερές εμφανίσεις από όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Εθνικού και του Φάρου Αλεξανδρούπολης στο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που διεξήχθη στη Βέροια το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου με 190 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Ασταμάτητος ο Βαγγέλης Δερνεξής που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους παμπαίδες ξεκινώντας την προσπάθεια του από την 6η θέση των seeding ως αουτσάιντερ και με εκπληκτικές εμφανίσεις ξεπέρασε στην 8άδα το νούμερο 3 φαβορί με 3-1 σετ και στον ημιτελικό το νούμερο 1 τον Σάββα Βατσακλή (γιο του ομοσπονδιακού προπονητή) με 3-0 σετ. Στον τελικό έκαμψε τον Παναγιώτη Ατσίκπαση του Μεσογειακού Αττικής με 3-1 στα σετ και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του που πανηγύρισαν με έξαλλο τρόπο την επιτυχία του στις κερκίδες.

Ασημένια η Ελισάβετ Χατζηκύρκα στην πρώτη της χρονιά στην πόλη δύσκολη κατηγορία των νεανίδων. Η Ελισάβετ με τις εμφανίσεις της έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος στα αγωνιστικά τραπέζια. Εξαιρετικός ήταν και ο Κίμωνας Μήτκας που πρόσθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του με την 4η θέση που κατέκτησε στην κατηγορία των παίδων. Πέμπτος και άτυχος ο Νικηφόρος Μύρος με μία μόλις ήττα με 3-2 σετ σε όλο το τουρνουά στο κρίσιμο παιχνίδι για τα μετάλλια κόντρα στον καταξιωμένο Αλεσσάντρο Φέλτσερ. Εξίσου άτυχος και ο Γιώργος Κάλλιας που τον κατέβαλε ο υψηλός πυρετός και δεν κατάφερε να αποδώσει τα μέγιστα την δεύτερη μέρα των αγώνων.

Πολύ καλές εμφανίσεις και καλά πλασαρίσματα είχαμε και από τους υπόλοιπους αθλητές της αποστολής ιδίως από τον ανανεωμένο Γρηγόρη Καραγιάννη, τον Μάριο Δελάκη, τον Φίλιππο Τσίτσιο, την Αμαλία Γκογκάκη και τον Φίλιππο Παπαχρήστου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο consolation. Καλά στάθηκαν και ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, ο Νίκος Μαρασλής, ο Θοδωρής Σωτηράκης και ο Πρόδρομος Γκογκάκης που έχασαν την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό στις λεπτομέρειες. Τέλος την πρώτη τους ευκαιρία σε αποστολή πανελληνίου πρωταθλήματος χάρηκαν ο Βαγγέλης Χατζηγαβριήλ, ο Θοδωρής Μάιμος και ο Βαγγέλης Μάιμος.

Ενθουσιασμένοι και περήφανοι τόσο οι προπονητές Άγγελος Τσίμας, Παναγιώτα Μούρου, Παύλος Τελόπουλος όσο και ο έφορος – αρχηγός αποστολής Δημήτρης Κυραδενίδης που βλέπουν και διαπιστώνουν ότι πιάνουν τόπο και αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες τους!

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

ΝΕΟΙ:

1. Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

2. Ιάσονας Κορδούτης (Ε.Α. Βόχας)

3. Γιάννης Δαμιανής (Π.Κ.Δ. Ταύρου)

4. Αλκιβιάδης Σταματούρος (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

1. Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Ταταύλα)

2. Ελισάβετ Χατζηκύρκα (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

3. Μαίρη Κουκουτού (Τελαμών Σαλαμίνας)

4. Δέσποινα Μυτακίδου (Π.Κ.Δ. Ταύρου)

ΠΑΙΔΕΣ:

1. Ευάγγελος Μαλλιαρός (Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων)

2. Αλεσσάντρο Φέλτσερ (Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων)

3. Σωκράτης Γιαννούτσος (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

4. Κίμωνας Μήτκας (Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη (Α.Ο. Νέου Φαλήρου)

2. Δήμητρα Πετσίβα (Α.Ο.Ε.Α. Αθηνά Νέου Φαλήρου)

3. Μαρία Δημητρίου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

4. Σωτηρία Νικολαΐδου (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Ευάγγελος Δερνεξής (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

2. Παναγιώτης Ατσίκπασης (Α.Σ. Μεσογειακός)

3. Σάββας Βατσακλής (Α.Ο. Δόξα Πεύκης)

4. Γιώργος Μαρούλης (Α.Ο. Δόξα Πεύκης)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Ζωή Καζάκου (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

2. Χρυσούλα Καμπουράκη (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

3. Βασιλική Μπουλά (Μ.Ε.Σ. Νενήτων Βοκαριά Χίου)

4. Χριστίνα Τζενίδη (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)

Share it