Search

Θετικά τα πρώτα δείγματα της φετινής σεζόν για ΟΕΓΑ που συμμετείχε στο “HORIZON CUP”

Πρώτος αγώνας για φέτος για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, με συμμετοχή στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής “HORIZON CUP”, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Ε.Γ. Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 27 συλλόγων από 6 χώρες.

Οι αθλήτριες του ΟΕΓΑ, παρά τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης κατάφεραν με την προσπάθειά τους να σταθούν αξιοπρεπώς, σε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα.

Η Άννα Μαρία Κελεσίδου κατέκτησε την 7η θέση στο άλμα και 8η θέση στην δοκό ισορροπίας, η Ντορίνα Δαλάκη κατέκτησε την 8η θέση στο άλμα, και η Μαρηλία Πλουμίδου την 10η θέση στο έδαφος, για την ηλικία τους. Η Ελπίδα Παππού κατέκτησε την 6η θέση στο άλμα και 8η θέση στην δοκό ισορροπίας, όπως και η Δέσποινα Σεφερειάδου την 7η θέση στο δίζυγο γυναικών, για την ηλικία τους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια του ΟΕΓΑ, Άννα Μαρία, Ντορίνα, Μαρηλία, Δέσποινα και Ελπίδα, καθώς και στους προπονητές Θεόδωρο Μπουτάκη και Δήμητρα Σταματιάδου, για την ποιοτική δουλειά τους.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε την εξαιρετική εμφάνιση του Εβρίτη Άγγελου Καραξάνη που αγωνίζεται με την ομάδα του Διαγόρα Αμπελοκήπων και κατέκτησε την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό,την 4η θέση στον Ίππο με λαβές,την 3η θέση στους κρίκους,την 8η θέση στο δίζυγο και την 1η θέση στο μονόζυγο και στο άλμα. Ο Καραξάνης προπονείται στο ΤΟΛ με τον Ομοσπονδιακό προπονητή του ΟΕΓΑ Δημήτρη Μπαξεβανίδη. 

Share it