Search

Εμφατικός Ηρακλής Ζυγού απέναντι στον Άρη Πετεινού και προσπέρασμα στην δεύτερη θέση!(+pics)

Κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο και το έδειξε στο γήπεδο, αυτή η φράση θα μπορούσε να εκφράσει σε απόλυτο βαθμό τα όσα έγιναν στο γήπεδο του Ζυγού στην μεγάλη νίκη του Ηρακλή στο γειτονικό ντέρμπι με τον Άρη Πετεινού που βρήκε την ομάδα του Ζυγού νικήτρια με 3-0.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη πραγματοποίησε εξαιρετικά πειστική, ακόμη μια, εμφάνιση επικρατώντας κατά κράτος του Άρη, με την ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη να κάνει μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις της σαιζόν έχοντας εικόνα που δεν μας έχει συνηθίσει.

Το πρώτο εικοσάλεπτο δεν έδειχνε πως θα έχουμε τέτοια εμφατική νίκη με τις δύο ομάδες να ψάχνονται  στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ζυγού, με τους γηπεδούχους να έχουν την ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως κάτι το αξιοσημείωτο στις δύο εστίες. Όλα αυτά μέχρι το 33′ όταν ο Αρκούδας με ένα φανταστικό σουτ απο τα 30μέτρα άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή, ενώ πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 37′ ο Πιλτικάκης σκόραρε για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 57′ ο Κυριάκος Κωφίδης που μάλιστα με αυτό το γκολ ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ με 6 τέρματα.

Σπουδαία νίκη για τον Ηρακλή που προσπέρασε τον Άρη στην βαθμολογία ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση έχοντας 16 βαθμούς πριν το επίσης πολύ σημαντικό ματς που ακολουθεί  με τον Φίλιππο Δροσερού, ενώ στην ομάδα του Πετεινού στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ματς που έρχεται με την Θαλασσιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Χρυσέλη και Μπένο

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Τενεκές, Τηλαβερίδης, Τιφτίκης, Ευθυμιάδης(76′ Ψαρόπουλος), Τσακιράκης, Τσάνη(65′ Μυλωθρός), Αρκούδας(79′ Παπαδόπουλος), Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης(83′ Καράμπελας)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης, Δασκαλάκης(75′ Τσακιρούδης), Παυλίδης(65′ Μουχτάρης), Θεοδωρίδης, Ρέβης, Σερίφογλου, Φλώρος(75′ 13, Μπουρλόγλου, Πουτακίδης, Καμπουρίδης

Share it