Search

Βόλτα στο Μοναστηράκι πριν την σπουδαία αναμέτρηση με Παναθηναϊκό για ΑΕ Κομοτηνής

Μία ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:30 είχαν οι παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που έκαναν τη βόλτα τους στο Μοναστηράκι.

Η Κομοτηνή έχει αναδειχτεί στην ευχάριστη έκπληξη των τριών πρώτων αγωνιστικών που έχουν παιχτεί (η πρεμιέρα αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου) έχοντας πάρει βαθμό από τον ΠΑΟΚ και τρίποντο επί της ΑΕΚ. Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη στοχεύει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Volley League και την πρώτη επί του Παναθηναϊκού μετά από 20 χρόνια.

Ο διαγώνιος της Κομοτηνής Νέλσον Μουράνγκουα από την Ρουάντα δήλωσε: «Εχουμε κάνει καλό ξεκίνημα αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχουμε διάρκεια σε ότι κάνουμε. Είναι η δεύτερη έξοδος μας μετά τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει νεανική ομάδα που θέλει να αποδείξει πολλά. Ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχω συναντήσει στην Κομοτηνή και θέλω να προσφέρω ότι μπορώ για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της παραμονής».

Ο Παναθηναϊκός δίνει τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα του στο εφετινό πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ αλλά είναι η πρώτη φορά που θα έχει τους οπαδούς του καθώς με τους ερυθρολεύκους ισχύαν τα μέτρα ειδικής διαχείρισης.

Μετά από τρεις ήττες στο τάι μπρέικ (μία για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς από την ΑΕΚ και δύο για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα) ο Παναθηναϊκός αναζητά την πρώτη του νίκη και αν είναι δυνατόν το πρώτο του τρίποντο. Οι πράσινοι έχουν να νικήσουν στο πρωτάθλημα από τις 26 Απριλίου 2018 στον τελευταίο αγώνα των πλέι άουτ με 3-1 επί της Νίκης στο Αιγίνιο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Πιστεύουμε ότι έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια καλή ομάδα που έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί όπως και να έχει».

Στο παρελθόν έχουν γίνει τέσσερις αγώνες μεταξύ Παναθηναϊκού και Κομοτηνής. Οι αθηναίοι έχουν τρεις νίκες και οι θρακιώτες μία νίκη, που σημειώθηκε στην Κομοτηνή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 1998-99 (στις 12/12/98) με 3-2 σετ. Μάλιστα τότε ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί 2-0 σετ αλλά η Κομοτηνή με ανατροπή έκανε το 3-2 σετ. Στους αγώνες της σεζόν 1997-98 πασαδόρος του Παναθηναϊκού ήταν ο σημερινός προπονητής του Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Share it