Search

Pre Game: Πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Έβρου (15:00, LIVE SportsAddict)

Με τρία παιχνίδια σε Ορεστιάδα, Καστανιές & Νεοχώρι ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Η αγωνιστική ξεκίνησε χθες Σάββατο με νίκες των Έβρου Σουφλίου & Ορφέα Σοφικού επί των ΑΕΚ Έβρου & ΑΕ Διδυμοτείχου αντίστοιχα (θυμηθείτε το LIVE του SA).

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Το Πασαλίκι

Μαγειρευτά πιάτα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγνά υλικά, φρέσκες σαλάτες, οι πιο λαχταριστές σούβλες, τα πιο νόστιμα κρεατικά σχάρας και φούρνου είναι στο Πασαλίκι!

Πλέον όλα τα αγαπημένα σας πιάτα και με τηλεφώνημα (25510 83711) και μέσω ίντερνετ (www.e-food.gr) στην πόρτα σας! Θα βρείτε “Το Πασαλίκι” στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, Απολλωνιάδος 2.

Ορέστης Ορεστιάδας – Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου 

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο 2ος Ορέστης των 9 βαθμών φιλοξενεί την 4η Ένωση των 7. Την καλύτερη άμυνα με 1 γκολ παθητικό (σε τρία ματς) έχει η Άνθεια, την δεύτερη καλύτερη με 2 (σε 4 παιχνίδια) έχει ο Ορέστης.

Άρδας Καστανεών – Ποντιακός

Μετά από 3 παιχνίδια και 3 ισάριθμες ήττες, ο Ποντιακός θα διεκδικήσει τους πρώτους του βαθμούς στην δύσκολη έδρα του Άρδα. Οι Καστανιές που ισοβαθμούν στην 3η θέση με Άνθεια, θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στην κορυφή.

ΑΟ Νεοχωρίου – Ιπποκράτης

Στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει να διατηρηθεί ο Ιπποκράτης που είναι σαφώς πιο κουρασμένος από τον αντίπαλο του καθώς την Τετάρτη οι παίκτες του έπαιξαν 120′ στο ματς Κυπέλλου με Εθνικό. Το Νεοχώρι μετά από 4 αγωνιστικές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό και δεν έχει περιθώριο για πολλές απώλειες.

Το πρόγραμμα του Σαβ/κύριακου και οι διαιτητές:

Σάββατο 10/11

ΑΕΚ Έβρου – Έβρος Σουφλίου 0-2 (Τελικό)
Σκόρερ: 36′ Τσομπανούδης, 90+3 Παγωνίδης
Διαιτητές: Σιμίδης, Παλαιοπάνης, Κωστακιώτης

Ορφέας Σοφικού – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-1 (Τελικό)
Σκόρερ: 62′ Ζαχαρνούδης, 77′ Σταματόπουλος – 90+3 Παπούδης
Διαιτητές: Στρατούδης Β., Βασιλόπουλος, Κωνσταντάκης

Κυριακή 11/11, 15:00
Ορέστης Ορεστιάδας – Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου (Σουβαράς, Καλαϊτζίδης, Κώνογλου)
Άρδας Καστανεών – Ποντιακός (Βασιλόπουλος, Κοντάρας, Κεσούδης)
ΑΟ Νεοχωρίου – Ιπποκράτης (Παπάς, Καραΐσκος, Σταφυλάς)

Ρεπό: Θράκη Φερών

 

Share it