Search

Photos: Ανώτερη η Καβάλα έφυγε με το διπλό από το ΔΑΚ!

Την ήττα με 0-3 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου από τον ΑΟ Καβάλας!

Παρ’όλο που οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν πιο απειλητικά στην αναμέτρηση χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια οι αργοναύτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και αυξάνοντας το προβάδισμά τους στο 0-3 μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, το Κόσμιο συνέχισε να προσπαθεί έστω για να πετύχει ένα τέρμα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, με το 0-3 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 4′ με το σουτ του Βαλαβανόπουλου που μπλόκαρε ο Δεληγιάννης. Στο 9′ ο Δήμιζας απόκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Κυριακόπουλου, ενώ ένα λεπτο αργότερα η κεφαλιά του Χατζητουλούση κατέληξε στα χέρια του Δήμιζα. Στο 14′ ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Πλασταρά, με τους γηπεδούχους να ζητούν οφσάιντ στην αρχή της φάσης, ο Μαρκόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1. Στο 28′ μετά την σέντρα του Γιατσίνοβιτς, ο Τσούτσης με κεφαλιά έκανε το 0-2, με το Κόσμιο να διαμαρτύρεται πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη την γραμμή, ενώ στο 34′ το σουτ του ίδιου δεν βρήκε στόχο. Το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου ήρθε με την κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου μετά την φοβερή μπαλιά του Τσούτση.

Στο 48′ ο Δεληγιάννης πραγματοποίησε μια δύσκολη διπλή απόκρουση στα σουτ των Γαβριηλίδη και Ψάλτη και στο 50′ η κεφαλιά του Τσούτση δεν βρήκε στόχο. Στο 56′ από το φάουλ του Μαυράκη, ο Κασμερίδης παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ με τον Δήμιζα να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση το σουτ του Ξενάκη πέρασε άουτ. Στο 64′ από το φάουλ του Μαυράκη, η κεφαλιά του Ζάγγουλου κατέληξε στα χέρια του Δήμιζα και στο 88′ η κεφαλιά του Γιατσίνοβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος που είχε για βοηθούς τους Εμπλιούκ και Οικονομίδη,

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριαντός, Πλασταράς, Ζάγγουλος, Ταχτσόγλου, Στοΐνοβιτς (46′ Λεβεντέλης), Χατζητουλούσης, Μαυράκης (82′ Βούλγαρης), Κυριακόπουλος (77′ Βουλγαρίδης), Ρουμπιές (46′ Ξενάκης).

ΑΟ Καβάλας (Δερμιτζάκης): Δημίζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης (51′ Τόσκας), Βαλαβανόπουλος (85′ Παπαδόπουλος), Ψάλτης, Τσούτσης (58′ Βοσνιάδης), Γιατσίνοβιτς, Μαρκόπουλος (77′ Αδαμάκης).

Share it