Search

Τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα 6χρονο ποδοσφαιριστή του Αθλητικού Ομίλου Θράκης

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (11/11) στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, στο ύψος του οικισμού Λύρα του Δήμου Σουφλίου.

Ο ΑΟ Θράκης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το γεγονός:

Ο 6χρονος αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Θράκης Γιώργος Κουλίσης έχασε τη ζωή του όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγοράκι επέβαινε σε αυτοκίνητο με τον πατέρα του, ο οποίος στάθμευσε για λίγο στην άκρη του δρόμου. Όμως, την ώρα που ο μικρός Γιώργος επιχείρησε να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο, άλλο διερχόμενο όχημα το παρέσυρε στο θάνατο.

Παράλληλα ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου στην αγωνιστική του τουρνουά Ευ Αγωνίζεσθαι του Σαββάτου θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παιδιού, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης. Η σχετική ανακοίνωση:

«Η οργανωτική επιτροπή ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην ακαδημία του ΑΟΘ και στην οικογένεια του μικρού αθλητή (Κ6) που έχασε τη ζωή του από δυστύχημα.

Ο Κύριος ας δώσει δύναμη και υπομονή στην οικογένεια του εκλιπόντος παιδιού.

Οι ακαδημίες που συμμετέχουν στο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ την ερχόμενη αγωνιστική (17/11/2018), θα κρατήσουν ενός (1) λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων ως ελάχιστη ένδειξη θλίψης και συμμετοχής στο τραγικό αυτό συμβάν».

 

Share it