Search

Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 21 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Πρώτη απώλεια βαμθών για τον Πολύανθο, ισόπαλοι Ασώματοι και ΠΑΟΚ Κομοτηνής, εύκολη νίκη για τον Μίσχο, σημαντικό διπλό για το Αρσάκειο, εκτός έδρας νίκη για το Αγιοχώρι.

ΑΕ Κομοτηνής-ΑΣ Αγιοχωρίου 1-4

Με το διπλό έφυγε από το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ο ΑΣ Αγιοχωρίου μετά το διπλό με 1-4 επί της ΑΕ Κομοτηνής. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Αετός Μίσχου-Πόντος Κομοτηνής 5-0

Εύκολη νίκη επί του Πόντου Κομοτηνής σημείωσε ο Αετός Μίσχου που επικράτησε με 5-0. Ο Παπαθέος άνοιξε το σκορ, ο Γεωργουσόπουλος έκανε το 2-0, ο Μπαλτζί Μεμέτ πέτυχε το 3-0, με αυτογκόλ έγινε το 4-0 και ο Εσδάτ Γιασάρ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-Κομψάτος Πολυάνθου 1-1

Την πρώτη του απώλεια βαθμών γνώρισε ο Κομψάτος Πολυάνθου που αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου. Ο Νικολάου ήταν αυτός που σκόραρε για τους γηπεδούχους και ο Παρασκευόπουλος αυτός που βρήκε δίχτυα από τους φιλοξενούμενους.

Ηρακλής Σαπών-ΑΟ Αρσακείου 2-3

Με το διπλό της νίκης έφυγε από τις Σάπες το Αρσάκειο που επικράτησε με 2-3 του Ηρακλή, παραμένοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ακριτίδης και Γιακιμίδης σκόραραν για τους γηπεδούχους, Χατζηαντωνίου, Αμέτ Μεχμέτ και Χριστοφορίδης τα τέρματα των νικητών.

Ένωση Ασωμάτων-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Ένωση Ασωμάτων και ΠΑΟΚ Κομοτηνής, με τον Σαλή Σεζγκίν και τον Αβτζής Μ. να σκοράρουν για την Ένωση και τους Παναγιωτίδη και Αντωνιάδη να πετυχαίνουν τα τέρματα του ΠΑΟΚ.

Ρεπό: Ατσάλι Αρχοντικών

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές.

Share it