Search

Με ηγέτη και σκόρερ τον Ξανθιώτη Γιώργο Ξενιτίδη η νίκη-ανατροπή των Νέων του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Με τον ξανθιώτη  αρχηγό του, Γιώργο Ξενιτίδη να είναι ο ηγέτης της ανατροπής αλλά και σκόρερ δύο γκολ, οι Νέοι του Ολυμπιακού πέτυχαν μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και μόλις στο 6′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ όταν ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ με τον Ζερβόπουλο να πηδάει ψηλότερα από όλους και να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η ανατροπή  ήρθε στο δεύτερο μέρος. Στο 59′ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το ματς, όταν ο Ξενιτίδης έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια από τον χώρο του κέντρου και στο τετ α τετ με τον Χριστογεώργο πλάσαρε ιδανικά για το 1-1. Ο ίδιος παίκτης στο 69΄ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό μετά την σέντρα του Μαρτίνη.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 74′ όταν ο Μαρτίνης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ το οποίο «σφράγισε» τη νίκη για τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε ότι στο τέλος της αναμέτρησης όλοι στον Ολυμπιακό έτρεξαν να αφιερώσουν τα γκολ αλλά και τη νίκη στον Κωστανάσιο, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη υπέστη ρήξη χιαστών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τσαβός, Ράμα, Πέιος (81’ Γκοτζαμανίδης), Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος (81’ Γλυνός), Βοΐλης, Μπουλάρι (62’ Σουρλής).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (62’ Μανιδάκης), Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (81’ Σαντιγκάι), Καλομοίρης (46’ Παπαδόπουλος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

Share it