Search

«Λύγισε» μετά την αποβολή και γνώρισε την ήττα από τον Αετό Ορφανού ο Εθνικός (photos)

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είχε καλά διαστήματα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού, αλλά για ακόμη μία φορά δεν μπόρεσε να φτάσει σε τελικές ευκαιρίες και μετά την αποβολή του Καρακασίδη στο 66′ κατέρρευσε και δέχτηκε τρία γκολ για το τελικό 0-3.

Οι Εβρίτες που προέρχονταν από το ματς Κυπέλλου με τον Ιπποκράτη το οποίο κράτησε 120 λεπτά καθώς οδηγήθηκε στην παράταση, φάνηκε ότι έμειναν από δυνάμεις στο τελευταίο 20λεπτο και φυσιολογικά γνώρισαν την ήττα από τον ανώτερο έτσι και αλλιώς Αετό.

Στο 3′ ο Κωνσταντινίδης ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά από πλευράς φιλοξενούμενων, με την κεφαλιά του να φεύγει ελάχιστα άουτ. Σε ένα α’ ημίχρονο με λίγες φάσεις, η δεύτερη ήταν στο 42′ με τον Παυλίδη στο τετ α τετ να μην μπορεί να νικήσει τον Μπαμπλή που απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος και στο 56′ ο Εθνικός απείλησε για παρθενική φορά στην αναμέτρηση, όταν ο Γκουντενούδης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκαβανόζη. Στο 66′ οι Θρακιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο διαιτητής Τσοπουλίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καρακασίδη για διαμαρτυρία. Επτά λεπτά αργότερα, στο 73′ η ομάδα της Μακεδονίας πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μουδούρογλου που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο να σουτάρει σχεδόν πεσμένος από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Μπαμπλή.

Στο 79′ η ομάδα του κύριου Σίτσα θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα με τον Δουμάνη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον γκολκίπερ του Εθνικού να αποκρούει. Στο 85′ όμως ο Μπαμπλής δεν θα μπορέσει να σταματήσει τον Παυλίδη ο οποίος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Δουμάνη και βρήκε δίχτυα για το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μουδούρογλου με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο ματς και πάλι μετά από ασίστ του Δουμάνη, με πλασέ.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Φλώρος): Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης (68′ Μαλτέζος), Δεδελούδης (46′ Γκαβανόζης), Πατσιώρας (87′ Γεωργαντζόπουλος), Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Κολονέρος (68′ Τσαχιρίδης).

Αετός Ορφανού (Σίτσας): Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραπαννίδης, Πατσιαβάς (46′ Δουμάνης), Δαγκούλης, Παυλίδης (88′ Χρυσικός), Σαββατιανός (46′ Μουδούρογλου), Κωνσταντίνου. Αγωνίσθηκε και ο Δουζδαμπάνης.

Δείτε φωτογραφίες εδώ!

 

Share it