Search

Νίκησε τον Άρη Αβάτου και πάτησε κορυφή ο Νέστος Χρυσούπολης! Παράπονα για την διαιτησία και ένταση

Ο Νέστος Χρυσούπολης ήταν ο μεγάλος νικητής σε ένα απο τα σημαντικότερα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική, επικρατώντας με 2-0 του Άρη Αβάτου σε ένα ματς με διαιτητικά παράπονα για τους ξανθιώτες και ένταση κατά την διάρκεια του ματς και στο ημίχρονο.

Στο πρώτο ματς που ο ξανθιώτης τεχνικός Κυριάκος Κετσιεμενίδης ήρθε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, είδε τον Παύλο Καθάριο στο 15′ με διαγώνιο σουτ να βάζει μπροστά το Νέστο που κατάφερε να αξιοποιήσει ιδανικά την πρώην αξιοσημείωτη φάση του αγώνα. Έξι λεπτά αργότερα ήρθε η φάση του αγώνα, με τον Δραγούση να καταλογίζει πέναλτι για το Νέστο σε μαρκάρισμα του Κουτσούμπα στον Γκουτσίδη, φάση που προκάλεσε την οργή των φιλοξενούμενων που αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση αυτή. Την εκτέλεση ανέλαβε και ευστόχησε ο ξανθιώτης χαφ Αλέξης Μελισσόπουλος.

Ωστόσο ο εκνευρισμός στους ξανθιώτες ήταν έντονος και στο 25′ ήρθε η αποβολή απο τον πάγκο του προπονητή του Άρη, Γιώργου Μαραντά. Στο 28′ η ομάδα του Αβάτου άγγιξε την μείωση του σκόρ όμως ο Μκρτσιάν γλύτωσε πάνω στην γραμμή την ομάδα του απο την προσπάθεια του Σαρηγιαννίδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχοντας το υπέρ τους σκορ οπισθοχώρησαν με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις καλές φάσεις που δημιούργησαν βρίσκοντας απέναντι τους έναν εξαιρετικό Χαραλαμπίδη. Στο 50′ το δυνατό σουτ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νέστου, με τον ξανθιώτη επιθετικό να απειλεί εκ νέου στο 57′ αλλά και στο 64′, ενώ οι ξανθιώτες  απείλησαν με σουτ του Δόντσου στο 60′ αλλά και σε προσπάθεια του Κοτόπουλου χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τρόπο να σκοράρουν για να μπουν εκ νέου στο ματς, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Στο ημίχρονο του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο ξανθιωτών  προπονητών με αντεγκλήσεις στον χώρο των αποδυτηρίων, χωρίς ευτυχώς να δοθεί συνέχεια, με το συμβάν να θεωρείται  γρήγορα λήξαν. Μεγάλη νίκη για το Νέστο που σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έχει μπροστά της δύο μεγάλα ματς με Πανσερραϊκό και Απόλλων Παραλιμνίου εκτός. Απο την άλλη η ομάδα του Αβάτου που ψάχνει γιατρικό στην αδυναμία της να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που δημιουργεί στρέφουν την προσοχή τους στον πρώτο προημιτελικό με την Αναγέννηση Θαλασσιάς την Τετάρτη και κυρίως το μεγάλο ματς που ακολουθεί με τον Ορφέα Ξάνθης

Ξεχωριστό ήταν το παιχνίδι για τα αδέρφια Μιχάλη, Αλέξη και Νίκο Μελισσόπουλο που βρέθηκαν αντίπαλοι στο γήπεδο, ο Μιχάλης παίζει στο Άβατο ενώ οι έτεροι δύο στο Νέστο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δραγούσης με βοηθούς τους Ζυγκερίδη και Χαραλαμπόπουλο  της ΕΠΣ Κιλκίς.

Νέστος Χρυσούπολης: Χαραλαμπίδης, Μαϊδανός, Αρετάς, Χούσινετς, Μκρτσιαν, Ευθυμιάδης (66′ Μελισσόπουλος Ν.), Νύκταρης (56′ Παπαδόπουλος), Τσαμπέγια Φ., Μελισσόπουλος Αλ., Γκουτσίδης (86′ Τζελέπης), Καθάριος (73′ Τσαμπέγια Γ.).

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας (74′ Μελισσόπουλος Μ.), Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης (26′ Ζήνωνος), Μίλλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (71′ Ζωσιμίδης), Κοτόπουλος, Σαρηγιαννίδης (74′ Γκέκας).

Photos Credit: Λάσκαρης Τσούτσας

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it