Search

Pre Game: Η προαναγγελία της 7ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης! (15:00 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!

Έβδομη αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion, με σημαντικά παιχνίδια και δύο μεγάλα ντέρμπυ! Μπορεί η μέρα να είναι αφιερωμένη στο Superclassico ανάμεσα στην Μπόκα και τη Ρίβερ, ωστόσο μέχρι τις 22:00 υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος και μάλιστα προηγουμένως, έχουμε να παρακολουθήσουμε και δύο μεγάλα ντέρμπυ εντός του νομού! Ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική αναμένεται η σημερινή αγωνιστική, με όλα τα ματς να είναι φωτιά!

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις και των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέσα από τον απολογισμό της!

Θυμηθείτε τα μεσοβδόμαδα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής σε Α’ και Β’ Όμιλο του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Πάμε να ξεκινήσουμε την βόλτα μας στα σημερινά παιχνίδια, αρχής γενομένης από τους Αγίους Θεοδώρους εκεί όπου ο Σπάρτακος υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων! Ο Σπάρτακος ο οποίος προέρχεται από μια σημαντική νίκη, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά του αποτελέσματα και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ από την άλλη η Αναγέννηση μετά τη βαριά ήττα από τον Μέγα, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, όπως ακριβώς είχε κάνει και μετά την ήττα από τον Πανθρακικό. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, μετά και την επιστροφή των τιμωρημένων, ενώ από την άλλη η Αναγέννηση θα έχει τις σημαντικές απουσίες των Τοτονίδη, Ασλαμαζίδη, Πολιτίδη και Αθανάσαρου.

Στην Στρύμη ο τοπικός Ορφέας υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής στο ντέρμπυ των μέχρι στιγμής ουραγών. Προφανώς και αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη, με την μεν Ξυλαγανή να ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς και την Στρύμη να θέλει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις μετά την ισοπαλία στους Προσκυνητές. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι Κουτρουλός, Σαββίδης, Βασταρδέλης, Θεοχάρους και Ιωάννου, ενώ για τους φιλοξενούμενους που θα έχουν υπηρεσιακό προπονητή τον Παναγιώτη Τσιπουργκένη δεν είναι διαθέσιμοι οι Παπαγεωργίου και Σαμιώτης.

Στο Κοπτερό, στο πρώτο μεγάλο και τοπικό ντέρμπυ της ημέρας, η Βιστωνίδα θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Σαν το Μπόκα-Ρίβερ του νομού ένα πράγμα..Πρόκειται για έναν τοπικό εμφύλιο, μεταξύ δύο ομάδων που οι έδρες τους απέχουν 5 χιλιόμετρα, που στο παρελθόν έχει να θυμάται αρκετά ενδιαφέροντα ματς. Ο πρωτοπόρος Μέγας μεταβαίνει στο Κοπτερό με μοναδικό στόχο προφανώς την νίκη, ενώ από την άλλη η Βιστωνίδα θέλει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων που τρέχει. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν Αλεξακούδης, Θεοδωρίδης, Μαγκούτας, Γιώργος Αραμπατζής και Ραμαδάν Σινάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν απουσίες.

Ελπίδα Σαπών και Δόξα Προσκυνητών αναμετρούνται σε ένα πολύ σημαντικό ματς ενόψει της συνέχειας. Η Ελπίδα από την μια φαντάζει να έχει το πλεονέκτημα αφού προέρχεται από την πρώτη της νίκη, όμως από την άλλη η παράδοση στα μεταξύ τους ματς είναι υπέρ της Δόξας, που θέλει να την διαφυλάξει και σήμερα. Η Ελπίδα δεν υπολογίζει στον Εμμανουήλ που είναι τιμωρημένος, ενώ αναμένεται να φανεί τι θα γίνει και με τον Αμέτ Ερκάν που είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Δεν υπολογίζουν τον τραυματία Σιψά στην Δόξα, αμφίβολος ο Τροκάνας.

Στην Γρατινή σε ένα ακόμα δυνατό ματς η τοπική Δόξα υποδέχεται την Δόξα Σώστη. Η ομάδα του Γιώργου Δίγκα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στην Δόξα Σώστη που προέρχεται από μια σημαντική νίκη κόντρα στο Κοπτερό. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι.

Τέλος στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο άλλο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο Πανθρακικός φιλοξενεί την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, η οποία επιστρέφει στην…περσινή της έδρα. Σίγουρα ένα δεύτερο συνεχόμενο αποτέλεσμα είναι ανεπιθύμητο στις τάξεις του Σιδηροχωρίου, ενώ από την άλλη οι πράσινοι δείχνουν να έχουν ανεβάσει τους ρυθμούς τους και θέλουν να συνεχίσουν ακάθεκτοι το σερί που έχουν χτίσει. Πλήρεις οι γηπεδούχοι, εκτός Πασχάλης και Στοΐνοβιτς για τους φιλοξενούμενους.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Αναγέννηση Παγουρίων

Ορφέας Στρύμης-Ορφέας Ξυλαγανής

Βιστωνίδα Κοπτερού-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Προσκυνητών

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Share it