Search

Photos: Εμφατική νίκη των νέων της Ξάνθης επί του Πανιωνίου και άνοδος στην δεύτερη θέση!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο  ημίχρονο οι Νέοι της Ξάνθης πέτυχαν εμφατική νίκη με 3-1 του Πανιωνίου και σκαρφάλωσαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα τους και έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ κατάφερε να φτάσει σε μια σημαντική νίκη διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο σερί της στα 8 παιχνίδια!

Η ομάδα της Ξάνθης πήρε απο την αρχή του ματς τα ηνία και στο 18′ με ωραίο τελείωμα του Στράτου Γράβα πήρε προβάδισμα στο σκορ, με την  πίεση των ξανθιωτών να συνεχίζεται και στο 44′ να καρποφορεί όταν μετά απο σέντρα του Γκατζόγια ο Τσιλιγγίρης με κεφαλιά έκανε την ασίστ στον Τριανταφύλλου που κατέβασε πολύ όμορφα και με σουτ έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 60′ έκανε το 3-0 με δυνατό σουτ του Οκάν Σουλεϊμάν μετά απο ωραία ενέργεια του ξανθιώτη χαφ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν έχοντας δοκάρι στο 75′ με κεφαλιά του Μίκο και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν στο 91′ με τον Γρίβα.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 20 βαθμούς, ξεπερνώντας προσωρινά την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό,ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση. Ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης έμεινε στους 4 που είχε. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Τριανταφύλλου(70′ Παχούμης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Γράβας (73′ Σπυριδωνίδης), Σουλεϊμάν, Τσάπαρης, Φάκης, Τσιλιγγίρης(60′ Φροσύνης), Γκατζόγιας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Νίκας, Ιωαννίδης, Μπουσάι, Σεμερτζάκης, Μίκο, Αντζέλι(70′ Ευθυμιάδης), Γρίβας, Ρέτσος, Αναστόπουλος(66΄Ρουκουνάκης), Σουσώνης, Οικονόμου(59′ Τζανετής)

Share it