Search

Photos: Ήττα στα σημεία απο τον ΠΑΟΚ για την Παιδική ομάδα της Ξάνθης που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Κ15 γνώρισε η ομάδα της Ξάνθης που ηττήθηκε με 1-2 στα Πηγάδια απο τον ΠΑΟΚ, σε ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων του Βορρά στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη απέναντι στον πάντα ισχυρό σε αυτές της ηλικίες ΠΑΟΚ στάθηκαν εξαιρετικά, παίζοντας αρκετά καλά στο πρώτο μέρος οπού το ματς ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0 να της χωρίζει.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και στο 43′ πήρε προβάδισμα με γκολ του Τσίκο, με τους ξανθιώτες να αντιδρούν και  στο 58′ να φέρνουν το ματς στα ίσια με τον Ανθουλάκη ενώ είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ανατροπή όμως η διπλή προσπάθεια του Ιωσηφίδη στο 68′ σταμάτησε εις διπλούν στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Όμως και ενώ το ματς φαινόταν να πηγαίνει για ισοπαλία ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Σμυρλή στο 70′ και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του μέχρι τέλους παίρνοντας μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Ξάνθη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ειχε δοκάρι στο πρώτο μέρος.

Παρά την ήττα η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη κέρδισε το χειροκρότημα με την εικόνα της, με την ομάδα της Ξάνθης να μένει δεύτερη με 9 βαθμούς, τρεις λιγότερους απο τον ΠΑΟΚ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Τσιλίκας με βοηθούς τους Δεδονάκη και Ζαχαρίας της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Χατζής, Δημητριάδης, Γιουρούκ, Κουτσός, Καραγιαννίδης, Μετεντζίδης, Παροτσίδης, Αναστασιάδης, Ανθουλάκης, Πατήρας (70′ Χότσκα), Ιωσηφίδης.

ΠΑΟΚ: Μπότης, Τασιούρας, Σινανάι, Ζίλος (61’ Τόσκος), Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (75’ Καμαρός), Πιτιλάκος, Κούτσιας, Σπυριδόπουλος (59’ Τσέλα), Μπάμπουρας (51’ Ρούμιαντσεβ).

 

Share it