Search

Κουτρουλός και Χαϊνάκης οι τελευταίες προσθήκες του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων!

Με δύο στοχευμένες, αναγκαίες και πολύ σημαντικές προσθήκες έκλεισε η μεταγραφική περίοδος για τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων!

Η ιστορική ομάδα του νομού καταρχάς, συμφώνησε με τον Βαγγέλη Κουτρουλό (φώτο) να αναλάβει τα ηνία της ως προπονητής, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Κακουλίδη!

Ο γυμναστής του ΤΕΦΦΑ, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ακαδημιών, μετά την συμφωνία του καλοκαιριού και την ένταξή του στις ακαδημίες του Σπάρτακου, συμφώνησε να αναλάβει τις τύχες και της ανδρικής ομάδας και να την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Παράλληλα μετά τις αρκετές προσθήκες που πραγματοποίησε η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων στο ρόστερ της, ολοκλήρωσε τον κύκλο των μεταγραφών, με την προσθήκη των Πολύζου, Ασπρομάτη και Χαϊνάκη. Ο τελευταίος μάλιστα, που προέρχεται από την Κρήτη και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ήταν εκείνος που χάρισε την νίκη στην ομάδα του, στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Ορφέα Ξυλαγανής, σκοράροντας στο 70′.

Share it