Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 8 έως 14 Νοεμβρίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 8/11 έως και την Τετάρτη 14/11 θα προβληθούν οι τέσσερις παρακάτω ταινίες:

Έρχεται η πολυαναμενόμενη Βιογραφική ταινία που «σπάει ταμεία» παγκοσμίως, «Bohemian Rhapsody» του Μπράιαν Σίνγκερ (Συνήθεις Υποπτοι, X-Men, X-Men 2, Superman: Η Επιστροφή, Επιχείρηση Βαλκυρία, Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων, X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος, X-Men: Απόκαλιψ) με τους Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Γκουίλιμ Λι, Μπεν Χάρντι, Τζόζεφ Ματζέλο, Άινταν Γκίλεν, Τομ Χολάντερ, Άλεν Λιτς & Μάικ Μάγιερς…

Υπόθεση: To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή, Τρίτη: 19:30, Παρασκευή, Σάββατο, Τετάρτη: 22:00, Δευτέρα: 17:30.

Κοντά μας η Περιπέτεια «Hunter Killer» του Ντόνοβαν Μαρς με τους Τζέραρντ Μπάτλερ, Γκάρι Όλντμαν, Κόμον, Γουίλ Ατένμπορο, Καρολάιν Γκούντολ & Μάικλ Νίκβιστ…

Υπόθεση: Ο κυβερνήτης ενός αμερικανικού υποβρυχίου αποστέλλεται σε βαθιά ρωσικά ύδατα για να σώσει τον εκλεγμένο Ρώσο πρόεδρο εν μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. Βασισμένο στο βιβλίο των Ντον Κιθ και Τζορτζ Γουάλας «Firing Point» και με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (300, Ο Όλυμπος Έπεσε) και τον βραβευμένο με Όσκαρ Γκάρι Όλντμαν (Η πιο Σκοτεινή Ώρα) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή: 22:15, Παρασκευή: 00:30*, Σάββατο, Τετάρτη: 19:30, Δευτέρα: 22:30.

*Μεταμεσονύχτια Προβολή με ΔΩΡΕΑΝ PopCorn για όλους!

Μαζί μας η βραβευμένη στις Κάννες Βιογραφική ταινία, «Η Παρείσφρηση» του Σπάικ Λι (Κάνε το Σωστό, Παραλλαγές σ` ένα Μπλουζ, Ο Πυρετός της Ζούγκλας, Malcolm X, 4 Little Girls, Man to Man, Το Καλοκαίρι του Σαμ, 25η Ώρα, All the Invisible Children, Ο Υποκινητής) με τους Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, Άνταμ Ντράιβερ, Τόφερ Γκρέις, Κόρει Χόκινς, Λόρα Χάριερ, Ράιαν Έγκολντ, Άλεκ Μπάλντουιν & Χάρι Μπελαφόντε…

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 70, σε μια περίοδο έντονης κοινωνικής αναταραχής στην Αμερική, καθώς η μάχη για τα κοινωνικά δικαιώματα και οι φυλετικές διακρίσεις κορυφώνονται. Ο Ρον Στάλγουόρθ γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικάνος ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο Σπρινγκς, όμως η άφιξή του αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό και εχθρικότητα από τους λευκούς συναδέλφους του. Η φήμη του νεόκοπου ντετέκτιβ στους αστυνομικούς κύκλους ήταν καλή, χάρη στην πετυχημένη παρακολούθησή του στις συναντήσεις της οργάνωσης των Μαύρων Πανθήρων. Απτόητος ο Σταλγουόρθ, δεν έμεινε εκεί και αποφασίζει να κάνει τη διαφορά για το καλό της κοινότητάς του. Με πολύ θάρρος λοιπόν αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή που ακόμα και σήμερα φαντάζει αδιανόητη: να παρεισφρήσει στην ρατσιστική οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν. Παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως λευκό ρατσιστή και εξτρεμιστή, ο Σταλγουόρθ επικοινωνεί τηλεφωνικά με την λευκή οργάνωση και σύντομα κερδίζει τον σεβασμό της. Μάλιστα, καταφέρνει να συνάψει σχέση φιλίας με τον αρχηγό της, τον Ντέιβιντ Ντιουκ, ο οποίος μένει έκπληκτος από την αφοσίωση του νέου φανατικού μέλους. Η παράδοξη αυτή αστυνομική έρευνα, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, όταν ο συνάδελφος του Σταλγουόρθ, ο Φλιπ Ζίμερμαν, υποδύεται διά ζώσης τον Σταλγουόρθ στις συναντήσεις του με την ρατσιστική οργάνωση, ώστε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από την επικείμενη δολοφονική ενέργεια που σχεδιάζουν. Ο Σταλγουόρθ και ο Ζίμερμαν με αυτό τον τρόπο θα συνεργαστούν σαν αστυνομικό ντουέτο, με σκοπό να καταστρέψουν εκ των έσω την οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν, η οποία έχει άμεσο στόχο να διασπείρει την βίαιη ρητορική της στο ευρύ αμερικάνικο ακροατήριο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 19:15, Δευτέρα: 20:00, Τρίτη: 22:15.

Ενώ συνεχίζεται η Οικογενειακή Περιπέτεια Φαντασίας, «Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια» των Λάσε Χάλστρομ (Σαν Αδέσποτο Σκυλί, Τι Βασανίζει τον Γκίλμπερτ Γκρέιπ;, Θέα στον Ωκεανό, Chocolat, Τα Ναυτιλιακά Νέα, Casanova, Αγεφύρωτες Σχέσεις, Η Μεγάλη Απάτη, Hachiko: Η Ιστορία ενός Σκύλου, Ψαρεύοντας Σολομούς στην Υεμένη, Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά) & Τζο Τζόνστον (Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά, Τζουμάντζι, Jurassic Park III, Χιντάλγκο: Καλπάζοντας στην Έρημο, Ο Λυκάνθρωπος, Ο Πρώτος Εκδικητής: Captain America) με τους Κίρα Νάιτλι, Μακένζι Φόι, Μόργκαν Φρίμαν, Έλεν Μίρεν, Μίστι Κόπλαντ, Έλι Μπάμπερ & Μάθιου Μακφέντιεν & τους Τάνια Παλαιολόγου, Ντένης Μακρής, Λίλα Μουτσοπούλου, Ντίνος Σούτης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Λουκάς Φραγκούλης, Χρήστος Θάνος, Στεφανία Φιλιάδη, Μαρία Πλακίδη, Ντίνος Πικροδημήτρης, Ανδρέας Ευαγγελάτος στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο, Κυριακή: 17:00, Τετάρτη: 17:15.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ο Κινηματογράφος Ηλύσια κλείνει τον 3ο χρόνο λειτουργίας του και σας περιμένουμε με κληρώσεις & δώρα σε όλες τις προβολές!

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας στο Instagram.

Share it