Search

Δις… εξαμαρτείν για τον ΠΑΟΚ που γίνεται αουτσάιντερ για την πρόκριση στους 32 του Europa League! (VIDEO)

Ένας κακός ΠΑΟΚ ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά απ’ την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, έμεινε στους 3 βαθμούς στον όμιλο και πλέον δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση στους 32. Ήττα με 1-0 στην “Πούσκας Αρένα” και πλέον το ευρωπαϊκό όνειρο απομακρύνεται.

Με λίγες αλλαγές παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος σαφέστατα έθεσε σε δηλώσεις του πριν το ματς, ως απόλυτη προτεραιότητα το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν μεταφραζόταν σε παραίτηση απ’ την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν κακός στα πρώτα λεπτά, είχε μάλιστα την κατοχή συντριπτικά στο μέρος του, αλλά ήταν φλύαρος και ανούσιος. Όλο το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Ούτε φάση στο πρώτο ημίχρονο, γκολ με το “καλημέρα” στο δεύτερο. Λάθη της “ασπρόμαυρης” άμυνας έδωσαν την ευκαιρία στη Βίντι να προηγηθεί και ο Μιλάνοφ δε χαρίστηκε, βάζοντας μπροστά την ομάδα του με ωραία κεφαλιά στο 50.

Μετά το τέρμα που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι Ούγγροι αμύνονταν οργανωμένα και διατηρούσαν τον δικέφαλο του βορρά μακριά απ’την εστία τους χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο Λουτσέσκου πέρασε τους Μπίσεσβαρ, Άκπομ και Ουάρντα για ν’ αλλάξει τις ισορροπίες και να δώσει φρεσκάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ παρέμενε χωρίς εμπνεύσεις και “σοβαρές” τελικές. Ο Πασχαλάκης μάλιστα κράτησε το 1-0 σε σουτ του Μιλάνοφ στο 71᾿. Οι σοβαρότερες στιγμές του ΠΑΟΚ ήταν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Άκπομ στο 82, σ’ ένα σουτ που μπλοκαρίστηκε απ’ τους Ούγγρους αμυντικούς, και ένα σουτ του Βέρνμπλουμ (που πήγε να εξιλεωθεί για το λάθος που έφερε το γκολ της Βίντι) στο 90 που πέρασε έξω.

Με τις διαδοχικές ήττες απ’τη Βίντι ο ΠΑΟΚ έμπλεξε για τα καλά και δεν διατηρεί πια τη τύχη στα χέρα του. Σ’ έναν όμιλο στα μέτρα του η ομάδα του Ραζβάν λουτσέσκου δεν απέδωσε τη δέουσα σημασία (λόγω της προτεραιότητας του πρωταθλήματος) και κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Ευρώπης!

Bίντι (Μ. Νίκολιτς): Κόβατσικ, Φιόλα, Γιουχάς, Βινίσιους, Στοπιρά, Πάτκαϊ, Νεγκό, Χάντζιτς, Μιλάνοφ (58’ Νικόλοφ), Σέποβιτς (77’΄Χόντζιτς), Χιούστι (66’ Κόβακς).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλούμ, Σάχοφ, Λημνιός (60’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63’ Άκπομ), Ζαμπά (70’ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

 

Share it