Search

Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 16 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Μόνος πρώτος έμεινε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά την νίκη του και το διπλό των Σαπών επί του Νέου Σιδηροχωρίου, σημαντικό διπλό για τους Αγίους Θεοδώρους, εντός έδρας νίκες για Σώστη και Πανθρακικό, ισόπαλοι Προσκυνητές και Στρύμη.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ορφέας Ξυλαγανής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-1

Μια πολύ σημαντική νίκη κατέκτησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων επί του Ορφέα Ξυλαγανής, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην ουρά της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, κάτι που αποτέλεσε την αφορμή και για την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μυστρίδη. Από την άλλη ο Βαγγέλης Κουτρουλός στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Σπάρτακου είδε την ομάδα του να φτάνει στην νίκη χάρις το τέρμα του Χαϊνάκη στο 70′.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Αναγέννηση Παγουρίων 6-1

Επρόκειτο για το ντέρμπυ μεταξύ του πρώτου και του τρίτου της βαθμολογίας, ωστόσο ο Μέγας το μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο, πετυχαίνοντας 4 γκολ από τα πρώτα 23 λεπτά, έχοντας μάλιστα πριν το 4-0 χάσει και πέναλτι με τον Αντωνιάδη. Στο 4′ και το 14′ ο Δραγανίδης με δύο τέρματα έκανε το 2-0, ο Γιαννακιτσίδης στο 21′ το 3-0, ο Αντωνιάδης στο 27′, στην επιστροφή του στην ενεργό δράση έγραψε το 4-0, ο ίδιος στο 55′ το 5-0. Στο 71′ ο Κεφής με πέναλτι μείωσε σε 5-1, ενώ στο 74′ ο Βακιρτζής, που αποτέλεσε την τελευταία προσθήκη του Μέγα πέτυχε το τελικό 6-1.

Δόξα Προσκυνητών-Ορφέας Στρύμης 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Προσκυνητών και Ορφέας Στρύμης σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Δόξα Σώστη-Βιστωνίδα Κοπτερού 1-0

Το δύο στα δύο κόντρα στην Βιστωνίδα Κοπτερού πέτυχε η Δόξα Σώστη, αφού μετά την νίκη της στο Κύπελλο επί της συνδημότισσας, επικράτησε εκ νέου και μάλιστα και πάλι με 1-0. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Πατούλιας στο 50ο λεπτό, ανοίγοντας λογαριασμό με την νέα του ομάδα.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ελπίδα Σαπών 0-1

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ελπίδα Σαπών η οποία έφυγε με το διπλό από το Νέο Σιδηροχώρι, σοκάροντας την Δόξα, ρίχνοντάς την έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Όπως ακριβώς είχε συμβεί στην 5η αγωνιστική με την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου που ισοφάρισε στο 90+4′, έτσι και το περασμένο Σάββατο, έφτασε στην σπουδαία αυτή νίκη, με το τέρμα που πέτυχε ο Καρανικόλας στο 90+7′.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Γρατινής 3-1

Με 3-1 κέρδισε την Δόξα Γρατινής ο Πανθρακικός κάνοντας άλμα στην βαθμολογία. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 2′ με τον Χατζηιωαννίδη, ενώ στο 25′ ο Παπαχρόνης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Γρίβας με το τέρμα που πέτυχε στο 40′ έστειλε την ομάδα του στην ανάπαυλα με το προβάδισμα, ενώ ο Θωμάς στο 75′ σημείωσε το τελικό 3-1.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it