Search

Τέλος από τον Εθνικό οι προπονητές Παπαράδης & Τσίπτσιος, συνεχίζει ο Φλώρος!

Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αποτελούν ο προπονητής Σάκης Παπαράδης καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Τσίπτσιος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict.gr, Παπαράδης & Τσίπτσιος υπέβαλαν την παραίτηση τους η οποία και έγινε δεκτή από την διοίκηση, ενώ στην σημερινή προπόνηση οι δύο άνδρες ενημέρωσαν και τους παίκτες της ομάδας.

Σε αντίθεση με τους δύο προαναφερθέντες, φαίνεται πως ο Μιχάλης Φλώρος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει από τον πάγκο τους Εβρίτες στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική.

Οι λόγοι της παραίτησης σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες μας, δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι και τις 5 ήττες σε 6 ματς, αλλά με άλλα ζητήματα.

Ο Σάκης Παπαράδης μιλώντας στο SA θέλησε να μεταφέρει το παρακάτω μήνυμα: ”Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα, συγγνώμη σε όσους δεν εκπλήρωσα τις προσδοκίες τους”.

Ο κ. Τσίπτσιος μαε είπε: “Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ. Ευχαριστώ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την συνεργασία μας στα 2 χρόνια παρουσίας μου”.

Share it