Search

Photos: Χτύπησε απο μια φορά σε κάθε ημίχρονο και νίκησε την Βιστωνίδα ο Φίλιππος Δροσερού!

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Φίλιππος Δροσερού, που έφυγε νικητής απο την Φελώνη επικρατώντας με 2-0 της Βιστωνίδας, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, βγάζοντας εξαιρετική αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα απο τον Ερμή, και βάζοντας παράλληλα τέλος στο νικηφόρο σερί της Βιστωνίδας.

Σε ένα ματς που μπορεί να μην είχε τις τρομερές φάσεις, είχε όμως στην μεγαλύτερη διάρκεια του καλό ρυθμό με αμφότερες τις ομάδες να παίζουν για τη νίκη. Η ομάδα του Ρωμανού Κοντογιαννίδη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και μόλις στο 3′ πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά απο κάθετη του Αχμέτογλου ο Σαλήογλου Μαξούμ βγήκε ταχύτατα απέναντι στον Μανιά και με σουτ έκανε το 0-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν ενώ και οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στις κόντρα επιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος και όσο πέρναγε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν καλά τους χώρους στην ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου που παρά τις αλλαγές δεν κατάφερε να βγάλει επιθετικότητα, με την ομάδα του Δροσερού μάλιστα να καταφέρνει στο 78′ να κάνει δύο τα τέρματα της όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Σαλήογλου και αναμπουμπούλα στην άμυνα  των γηπεδούχων ο Αλπάι Χασάνογλου βρέθηκε σε θέση βολής και με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 0-2 για τον Φίλιππο Δροσερού με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν το τρίτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα(είχαν προηγηθεί το διπλό στον Εχίνο και το άνευ αγώνα με Μαγικό)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Στέλιο Ζαφειρίου και Σπύρο Σπάρταλη.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Ν. Ανθόπουλος): Μανιάς, Αραμπατζόγλου(75′ Βαφειάδης), Κοσμίδης, Ταίρης, Τζεβελέκης Ζ., Μαμαλίγκατζης, Τζεβελέκης Φ(71′ Καραμανάβης) , Γκαμπράνης, Μουστάκης(71′ Ζώτος Χ.), Τουρατζίδης, Μεμέτ Φουρκάν(46′ Τονικίδης)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ(Ρ. Κοντογιαννίδης): Μουαρέμογλου, Μουσταφάογλου, Ρετζέπογλου, Ρασήμογλου, Αχμέτογλου Β., Αχμέτογλου Κ., Ρεφίκογλου(20′ λ.τρ. Χασάνογλου Ερσ.), Αλή Ογλού(84′ Χαλήλ Ογλού), Ζώτος Β.(75′ Χασάνογλου Αλπ.), Σαλήογλου, Τσακίρ Σουλεϊμάν Τζέμ(46′ Μουμίν)

Share it