Search

Photos: “Ονειρική” επιστροφή του Κένταυρου με εντυπωσιακή νίκη επί της ΑΕΚ!

Καλύτερη επιστροφή στο τοπικό της Ξάνθης δεν θα μπορούσαν να ονειρεύονται οι ιθύνοντες και προπονητές του Κένταυρου Ξάνθης, που στο πρώτο τους επίσημο ματς μετά απο μια εξαετία και την επανίδρυση του συλλόγου κέρδισαν με 4-1 την ΑΕΚ Κυψέλης σε ένα ματς γιορτή για το χωριό και με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στις εξέδρες απο τη νεολαία του Κενταύρου, ενώ το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που παρακολούθησε με ενδιαφέρον όλο το ματς

Η ομάδα του Κένταυρου παίρνοντας μεγάλη ώθηση απο τους φιλάθλους της μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με κεφαλιά του Ερσάν Καράνταη μετά απο σέντρα του Μουχαρέμ Ομσάν Κεχαγιά. Μετά το γκολ πήραν ακόμη περισσότερο τα πάνω τους και οι φίλαθλοι της ομάδας που παρότρυναν τους παίκτες του Κενταύρου και για δεύτερο γκολ με τους γηπεδούχους να προσπαθούν αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο στην εστία του Κυρκούση.

Μετά το πρώτο τέταρτο οι παίκτες της ΑΕΚ ισορρόπησαν απείλησαν με τους Καραγιαννίδη και Σαχμπατζίδη χωρίς όμως να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στον Μολλά Χουσείν Δενίς, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Θεολογγίτη. Ωστόσο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν ξανά με κεφαλιά, αυτή την φορά του Μουχαρέμ Οσμάν Κεχαγιά στο 40′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ για τι 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν όπως και στο πρώτο μέρος ποιο δυνατά και στο 61′ με ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής ο Χουσμέν Χαμδή αξιοποίησε την  πίεση των γηπεδούχων για το 3-0. Στο 70′ οι γηπεδούχοι σκόραραν και τέταρτη φορά αυτή την φορά με φοβερό σουτ εκτός περιοχής του Σαλή Μολλά Χουσείν. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει στο 79′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θεολογγίτη, με τους γηπεδούχους να έχουν πάντως την ευκαιρία και για πέμπτο γκολ όμως η σέντρα σουτ του Ερέν Οσμάν Κεχαγιά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ με το 4-1 να μένει μέχρι το φινάλε του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπύρος Σπάρταλης με βοηθούς τους Γιώργο Δρακίδη και Αλέξανδρο Μπένο.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μολλά Χουσείν Δ., Οσμάν Κεχαγιά Ε., Μολλά Χουσείν Σ, Χατζήογλου Α.(23′ λ.τρ. Σουβαρή Χ), Κεχαγιά Ερσίν, Χατζήογλου Τ.(65′ Οσμάν Κεχαγιά Μ.) , Κεχαγιά Εμρέ, Χαμδή Χουσμέν, Καράνταη(60′ Αλτουλάογλου), Κεχαγιά Ερέν, Οσμάν Κεχαγιά Μ.(76′ Γκιρετλή)

ΑΕΚ ΚΥΨΕΛΗΣ: Κυρκούσης, Ζήσης, Ορφανίδης(50′ Μπουτζώνης), Ευθυμίου, Χάντσος, Σαχμπαζίδης(68′ Λαινάς), Θεολογγίτης, Τογγουλίδης, Κώνστας, Καραγιαννίδης, Φωκίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share it