Search

Χωρίς νικητή το ντέρμπι Άνθειας – Φερών (photos)

Στο 1-1 έμειναν Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου και Θράκη Φερών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Με τις καιρικές συνθήκες να μην… θυμίζουν ακόμη Νοέμβριο και με τον κόσμο να γεμίζει την μικρή εξέδρα του γηπέδου της Άνθειας, οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, είχαν αμφότερες τις ευκαιρίες αλλά τελικά μοιράστηκαν βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, αλλά ήταν και το διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Η γηπεδούχος απείλησε με μία κεφαλιά μετά από κόρνερ που έφυγε άουτ, ενώ η Θράκη είχε ένα σουτ του Μαυρομάτη που απέκρουσε ο Καρβουνίδης και ένα του Αντωνιάδη που πέρασε εκτός εστίας. Ο Αντωνιάδης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στις Φέρες στο 20′ με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντόλα. Από στατική φάση ήρθε και η ισοφάριση, με τον Κεσσάτη στο 41′ να εκτελεί το φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αιφνιδιάζοντας τον Κυριακίδη.

Στο β’ μέρος και στο 47′ μια κεφαλιά του Μπόρα θα φύγει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη θα έχει και ένα σουτ των Φερών 5 λεπτά μετά. Στο 70′ ο γκολκίπερ της Άνθειας πραγματοποίησε νέα επέμβαση σε σουτ του Αντωνιάδη, ενώ ακόμη ένα έφυγε άουτ τέσσερα λεπτά αργότερα. Η απάντηση της Ένωσης ήρθε στο 90′ με δύο μεγάλες ευκαιρίες στην ίδια φάση. Ο Σταμπουλίδης έκανε το σουτ, ο Κυριακίδης απέκρουσε και στη συνέχεια ο Κωνσταντάκης έπιασε νέο που έφυγε λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Συνθέσεις:

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου (Μπίτσιος): Καρβουνίδης, Δουμπουλάκης, Σουλακάκης (85′ Θώδης), Σίσκος, Κολγκέκα, Πατσιώρας Α. (70′ Πεχλιβανίδης Δ.), Πεχλιβανίδης Θ. (57′ Σταμπουλίδης), Κωνσταντάκης, Σιβούδης, Κεσσάτης (78′ Καπανίκας), Παναγιωτόπουλος.

Θράκη Φερών (Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Ιγνατιάδης, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος Α. (55′ Ταχάζος), Μπόρας (55′ Δεμιράκος), Σιδηρόπουλος Γ. (85′ Τσιπλάκης), Πολίδης, Ντόλας, Αντωνιάδης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

 

Share it