Search

Παραδοχή Νεοφύτου και Λάππα “Πανάξια νίκη της ΑΕ Κομοτηνής, μακάρι να μείνει στην κατηγορία”

Την πανάξια νίκη της ΑΕ Κομοτηνής(θυμηθείτε ΕΔΩ) παραδέχτηκαν ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Νεοφύτου και ο έμπειρος ακραίος Ηλίας Λάππας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε με το φινάλε του ματς της Κομοτηνής.

Με τον τελευταίο μάλιστα να δηλώνει χαρούμενος για την εικόνα του γηπέδου και την πρόοδο της ΑΕ Κομοτηνής ενώ ευχήθηκε στην ομάδα της Κομοτηνής να μείνει στην μεγάλη κατηγορία για πολλά χρόνια.

Αναλυτικά:

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος είπε: «Σε κανένα σημείο του αγώνα δε μπορέσαμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και με αυτό που μπορούμε. Ήρθαμε να πάρουμε μια καθαρή νίκη αλλά τελικά κάναμε μια καθαρή ήττα. Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή για την πανάξια νίκη της. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και δεν χρειάζεται να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα».

Ο έμπειρος ακραίος της ΑΕΚ Ηλίας Λάππας είπε: «Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή για την δίκαιη νίκη της. Κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Στο πλάνο είχαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς αλλά πρέπει να τους βρούμε σε άλλη έδρα. Το γήπεδο μου άρεσε πολύ, η ατμόσφαιρα ήταν άριστη και χαίρομαι να προοδεύουν ομάδες της επαρχίας. Έχει πολύ καλό ρόστερ η Κομοτηνή και εύχομαι να μείνει στην κατηγορία για πολλά χρόνια».

Share it