Search

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καραγκιόζη για “τρομοκρατία” στην Καβάλα και η απάντηση Δερμιτζάκη και ΑΟΚ

Την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός εκ των “ανθρώπων ασφαλείας” του γηπέδου, όπως χαρακτηρίστηκε απο τον ΑΟΚ, κατήγγειλε πως δέχτηκε ο πάγκος της ομάδας του ο Γιάννης Καραγκιόζης, κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά πως έγινε απο την Διοικούσα της Καβάλας.

Αναλυτικά ο εκ των αρχηγών του Ορφέα Ξάνθης, Γιάννης Καραγκιόζης δήλωσε αρχικά: “Συγχαρητήρια στον κόουτς που τρέφω απεριόριστο σεβασμό και στην Καβάλα για τη νίκη.  Ζητάει συγνώμη ο προπονητής μας απ` όλους σας. Του έτυχε κάτι έκτακτο και έπρεπε να φύγει. Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς κάναμε ένα κακό ματς και η Καβάλα ένα καλό. Γενικά δεν παίξαμε καλά. Κέρδισε ο καλύτερος. Συνεχίζουμε.”

Για να καταγγείλει στην συνέχεια: “Τρομοκρατία σε παιχνίδι στον πάγκο μας έχουμε να νιώθουμε από το πρώτο χρόνο με την Καλαμαριά. Να έρχεται μπράβος στον πάγκο μας και να μας τρομοκρατεί.  Εμείς παίζαμε μέσα στον ΑΟΚ, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Δεν κάναμε καθυστερήσεις θα διαφωνήσω μαζί σας. Δεν παίξαμε αντιποδόσφαιρο και δεν χτυπήσαμε κανέναν.”

Με τον Παύλο Δερμιτζάκη να δηλώνει για το συμβάν: “Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης γιατί ξέρουμε όλοι την ποιότητα που έχει ο κ. Χατζημεστής. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής που έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου αλλά αν έχει γίνει κάτι, εγώ προσωπικά σαν προπονητής ζητώ συγνώμη γιατί δεν είναι στη φιλοσοφία μου αλλά  ούτε σ αυτό που θέλω να φτιάξω για την ομάδα μου. Χίλια συγνώμη αν έχει γίνει.  Είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει.  Δεν το γνωρίζω, σέβομαι κάτι το οποίο λέει  η φιλοξενούμενη ομάδα. Εγώ αν έχει γίνει το καταδικάζω. Δεν είναι ούτε στη φιλοσοφία της ομάδας.”

Ενώ η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: ” Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Kαβάλα εκφράζει την λύπη και την απορία της για τις δηλώσεις των υπευθύνων της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης περί τρομοκρατίας από μπράβους κατά την διάρκεια του χθεσινού μεταξύ μας αγώνα. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν κάποιες μικροεντάσεις φυσιολογικές για ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά από κει και πέρα καλό είναι να μην χάνουμε το μέτρο και να …βλέπουμε φαντάσματα, ιδιαίτερα την στιγμή που ποτέ δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα για την φιλοξενία που παρέχουμε στις αντίπαλες ομάδες. Και η ήττα είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα για κάθε ομάδα και θέλει διαχείριση, όμως είναι αστείο να ξεπερνάμε το όρια της λογικής για δεύτερη συνεχή χρονιά και να φτάνουμε να κατηγορούμε ως μπράβο (!) τον σημερινό πρόεδρο της διοικούσας, γεγονός που συνέβη πέρισυ και φυσικά και πάλι ήταν εκτός πραγματικότητας.
Για του λόγου το αληθές, η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει τέτοιο γεγονός και όταν χθες απευθύνθηκε στην ομάδα του Ορφέα για το αν επιθυμούν να καταγγείλουν οποιοδήποτε γεγονός, η απάντηση ήταν αρνητική.
Καλή πορεία και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και καλό είναι να μην αδικεί την προσπάθεια της με τέτοιες συκοφαντίες εις βάρος μας.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ  ΑΟ.ΚΑΒΑΛΑ”

Share it