Search

Με όπλο την παράδοση για νίκη τετράδας στην Τρίπολη η Ξάνθη (19:30)!

Σε μια έδρα που έχει συνηθίσει να παίρνει ισοπαλίες, η Ξάνθη επιδιώκει σήμερα να διατηρήσει το αήττητο που κρατάει επτά αγώνες, αλλά και το αήττητο των τριών εκτός έδρας. Παράλληλα να συνεχίσει να κινείται σε ευρωπαϊκή τροχιά στη βαθμολογία.

Άλλωστε οι τρεις τελευταίες νίκες και οι 13 βαθμοί στα πέντε τελευταία παιχνίδια την έχουν απογειώσει βαθμολογικά με τους ξανθιώτες σε περίπτωση νίκης σήμερα να ανεβαίνουν στην τέταρτη θέση προσπερνόντας την ΑΕΚ.

Απέναντι της ο Αστέρας, που πήρε μόλις τον πέμπτο του βαθμό στο Αγρίνιο, έστω στην εκπνοή. Και δεν μπορεί κανείς να τον πει τυχερό, αφού στην εκπνοή έχασε στη φετινή σεζόν από Ολυμπιακό και Ατρόμητο και ισοφαρίστηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ από τον Άρη ηττήθηκε μετά το 87′!

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος των τελευταίων ασκήσεων, ανακοίνωσε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της Ξάνθης για το ματς με τον Αστέρα: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Συλλά, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Θυμιάνης, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Καντά, Τζουρίτσκοβιτς, Κίκε, Μελισσόπουλος, Γέντρισεκ, Κάστρο, Σαρπόνγκ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φασίδης, Μπρίτο, Ντε Λούκας αλλά και οι Τζελέπης, Φάκης και Σουλεϊμάν που ήταν με την ομάδα Νέων του συλλόγου που κέρδισε στην Τρίπολη(θυμηθείτε ΕΔΩ), όπως και οι Χατζητερζόγλου και Ορφανίδης

Απο την άλλη ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει σημαντικά προβλήματα, αφού εκτός αποστολής έχουν μείνει μόνο οι Ματρικάρντι, Σάλας, Ρόλε και Τασουλής, που ούτως ή άλλως βρίσκουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Έτσι στην αποστολή βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Άνχελ, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

“Κύμα” ισοπαλιών παρατηρείται στα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ισχυρές ομάδες της περιφέρειας στο πρωτάθλημα Super League Σουρωτή.Τα τρία τελευταία και τα έξι από τα επτά τελευταία δεν είχαν νικητή, ενώ το έβδομο το κέρδισε η Ξάνθη. Ο Αστέρας δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία λοιπόν, ενώ στην έδρα του και τα τρία τελευταία ήταν ισόπαλα. Οι ισοπαλίες βέβαια είναι από την αρχή της συνύπαρξις τους συχνό φαινόμενο, αφού το 59% των αγώνων τους δεν έχει νικητή και στην Τρίπολη είναι ισόπαλα τα οκτώ από τα 13!

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3
Ισοπαλίες: 13
Νίκες Ξάνθης: 6

Με γηπεδούχο τον Αστέρα
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 1
Ισοπαλίες: 8
Νίκες Ξάνθης: 3

Share it