Search

Ηλ. Κρεούζης:” Σημαντική νίκη, δεν παρασυρόμαστε” – Κ. Δαλακούρας: “Πετύχαμε μεγάλη νίκη, χρειαζόμαστε και άλλες”

Η Κομοτηνή πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 19 χρόνια στη πρώτη κατηγορία του βόλεϊ ανδρών αφού επιβλήθηκε με 3-1 σετ επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής της Volleyleague.

Με τον τεχνικό της ομάδας Ηλία Κρεούζη αλλά και τον Εβρίτη ακραίο Κώστα Δαλακούρα παρά την χαρά της νίκης, να παρουσιάζονται προσγειωμένοι στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. Τονίζοντας πως σαφέστατα πρόκειται για μεγάλη νίκη όμως η ομάδα έχει σημαντικά ματς μπροστά της στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης είπε: «Είναι μια σημαντική νίκη που επιτεύχθηκε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι η πρώτη μας στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Ο στόχος μας στο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολος και είναι ξεκάθαρα η παραμονή στην κατηγορία».

Ο ακραίος της Κομοτηνής Κώστας Δαλακούρας είπε: «Είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς πως θα χτυπήσουμε όλα τα ματς ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι αντίπαλος μας. Με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ παίξαμε επίσης πολύ καλά. Το ίδιο κάναμε και σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη αλλά χρειαζόμαστε και άλλες για να μείνουμε στην κατηγορία. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Share it