Search

Δ. Μπαξεβανίδης: “Χαρούμενοι για τη νίκη, μας έχει βοηθήσει πολύ ο Έρικ”

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της Ξάνθης στην Τρίπολη ο αρχηγός της ομάδας, Δήμος Μπαξεβανίδης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, ενώ στάθηκε και στον Γέντρισεκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, απρόσμενα. Όμως πρέπει να πω ότι μας έκανε καλό αυτή η ήττα, έχουμε βελτιωθεί πολύ κι αυτή τη στιγμή πανηγυρίζουμε μια μεγάλη νίκη μέσα στην Τρίπολη. Παρά το ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο εικοσάλεπτο, που γνωρίζαμε ότι η Τρίπολη θα μπει δυνατά. Μετά όμως ισορροπήσαμε πετύχαμε το γκολ και κερδίσαμε κι είμαστε χαρούμενοι.

Σαν ομάδα φέτος νομίζω ότι περιμένουμε τη στιγμή μας που νομίζω ότι έρχεται σε κάθε ομάδα μες το παιχνίδι. Έτσι είμαστε κι εμείς. Ο Έρικ γνωρίζουμε ποιος είναι, μας έχει βοηθήσει πολύ, έτσι έκανε και σήμερα, περίμενε τη στιγμή του, τη βρήκε και σκόραρε.

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, με μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά βαθμολογικά, πλέον δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και περιμένουμε πως και πως τα παιχνίδια»

Share it