Search

Photos: Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Άρη Αβάτου απο τον Πανσερραϊκό που πλησίασε στην κορυφή

Την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη ο Άρης Αβάτου, που γνώρισε την ήττα απο τον Πανσερραϊκό με 1-2 σε ένα ματς ωστόσο που οι Σερραίοι ήταν αποτελεσματικοί στο 100% εν αντιθέσει με τους ξανθιώτες που ουσιαστικά πλήρωσαν τα ατομικά λάθη στην άμυνα.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, χωρίς φάσεις με τον Άρη Αβάτου να έχει την  ελαφρά υπεροχή στην κατοχή μπάλας ενώ ήταν και αυτό  που δημιούργησε την μοναδική φάση πριν την λήξη του ημιχρόνου, όταν στο 37′ ο Σιχλιμοίρης βγήκε ταχύτατα απέναντι στον Στεφανίδη που απέκρουσε το αδύναμο σουτ του Γιαννιώτη επιθετικού.

Στην επανάληψη οι ξανθιώτες μπήκαν δυνατά απείλησαν με σουτ του Σαρηγιαννίδη, όμως σε μια ανύποπτη φάση στο 50′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ όταν μετά απο σέντρα του Αναστασόπουλου απ’ τα δεξιά ο Παπαδιώτης στην προσπάθεια του να διώξει την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως μόνο όμως δεν τα κατάφεραν αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν και για δεύτερη φορά, όταν στο 70′  ο Ζιώγας θα πάρει τις κόντρες εκτός περιοχής να σπάει ωραία στον Ομπόσου, και αυτός με τη σειρά του να βρίσκει τον Κονταξή, που πέρασε νωρίτερα ως αλλαγή, με τον τελευταία να νικά με προβολή τον Αμουτζάκη για το 0-2. Το μόνο που κατάφεραν με την πίεση τους οι παίκτες του Αβάτου ήταν να μειώσουν στο 91′ με ωραία κεφαλιά του Βασίλη Δόντσου.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Μαραντά έφτασε τα τρία ανεπιτυχή(2 ήττες, 1 ισοπαλία) όμως άπαντες στον σύλλογο πιστεύουν πως δεν θα αργήσει η αντίδραση της ομάδας και η επιστροφή σε θετικά αποτελέσματα, ενώ ο Πανσερραϊκός με αυτή την μεγάλη νίκη μείωσε στον πόντο την διαφορά απο την πρώτη θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγγελάκης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Αϊναλής της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Άρης Αβάτου (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεματάς(71′ Κοτόπουλος), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης(80′ Βαφειάδης), Σαρηγιαννίδης(81′ Καλογιάννης), Δόντσος, Σιχλοιμίρης, Κρασσώνας, Γκέκας(67′ Ζωσιμίδης).

Πανσερραϊκός (Αναστασιάδης): Στεφανίδης, Μπαρδάς, Αποστολόπουλος(90+’ Μορφάκης), Καστριτσέας, Κούτλας, Αναστασόπουλος, Πέτρου(80′ Πούφλης), Ζιώγας(77′ Βαρδακώστας), Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος(60′  Κονταξής), Ομπόσου.

Share it