Search

Σε καλύτερο «φεγγάρι» το Σιδηρόκαστρο, επικράτησε 1-0 του Εθνικού

Την ήττα με 1-0 από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου εκτός έδρας γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Έβρου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, δεν είχε την τύχη με το μέρος της και παίζοντας με 10 παίκτες από το 75′ και μετά, γνώρισε μία «πικρή» ήττα.

Μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟ Κοσμίου, ο Εθνικός ήθελε να συνεχίσει έτσι, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι Σερραίοι απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς με την κεφαλιά του Γεράκη στο 13′ μετά από κόρνερ του Τσεμπερίδη, με τον Αρβανίτη να αποκρούει στη δεξιά του γωνία. Στο 24′ ο Γκαβανόζης θα σουτάρει για τους Θρακιώτες χωρίς όμως να ανησυχήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 32′ ο Τσεμπερίδης θα εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ, αλλά ο πορτιέρο του Εθνικού θα μπλοκάρει. Το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με ένα σουτ του Μαλτέζου στο 45′, με την μπάλα να φεύγει πολλά μέτρα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος το Σιδηρόκαστρο έριξε δύο προειδοποιητικές βολές πριν σκοράρει. Στο 60′ η κεφαλιά του Γεράκη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 70′ και η προσπάθεια του Παπίτσα που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή είχε την ίδια κατάληξη. Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα της Μακεδονίας θα πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν ο Αρβανίτης στην προσπάθεια του να βρει τον Δορουγιδένη θα κάνει λάθος και ο Αβράμης προ κενής εστίας θα κάνει το 1-0. Στο 75′ τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του Σάκη Παπαράδη όταν ο Γκαβανόζης θα αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και θα αποβληθεί. Με παίκτη λιγότερο ο Εθνικός έψαξε την ισοφάριση, αλλά με εξαίρεση μία φάση με τον Γκαϊδατζή δεν κατάφερε να απειλήσει περισσότερο τον Δημήτρη Τσιμτσάρη.

Την επιστροφή του στην ενεργό δράση πραγματοποίησε ο Μιχάλης Φλώρος ο οποίος για πρώτη φορά από τότε που ενσωματώθηκε στην αποστολή, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Πατσιώρα και έπαιξε στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα.

Ο Εθνικός θέλει να αφήσει όσο πιο γρήγορα πίσω του αυτό το αποτέλεσμα και να συγκεντρωθεί στην προετοιμασία ενόψει της επόμενης δύσκολης αναμέτρησης στην έδρα του με τον Αετό Ορφανού.

Συνθέσεις:

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Τσιμτσάρης Δ., Τσιμτσάρης Ι., Πετρίδης, Σαμαράς, Τσιατμάς, Σπανίδης, Νικολαΐδης, Τοπάλ, Γεράκης, Τσεμπερίδης, Αβράμης.

Εθνικός Αλεξ/πολης: Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης (55′ Μαρασλής), Πεταλωτής, Τσαπάνης, Γκουντενούδης, Γκαβανόζης, Πατσιώρας (75′ Φλώρος), Γκαϊδατζής, Δεδελούδης (47′ Καρακασίδης), Μαλτέζος (85′ Κολονέρος).

Share it