Search

Βαθμολογική ανάσα για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά την νίκη επί της Ασπίδας Ξάνθης! (+pics)

Την νίκη με 4-1 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου επί της Ασπίδας Ξάνθης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Οι ασπρόμαυροι κατέκτησαν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στους 7 βαθμούς από…αέρος! Οι παίκτες του Σάββα Αϊβάζη ήταν κυρίαρχοι για άλλο ένα ματς στο ψηλό παιχνίδι, μετά το προβάδισμά τους στην ανάπαυλα, απευλευθρώθηκαν εντός των τεσσάρων γραμμών και έφτασαν σε αυτή την ευρεία νίκη παίζοντας κατά διαστήματα και καλό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω. Από την άλλη η Ασπίδα, δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τα καρέ του Δεληγιάννη, πλήρωσε τα λάθη της στις στημένες φάσεις και το μόνο που κατάφαρε ήταν να μειώσει προσωρινά σε 3-1, παραμένοντας έτσι ουραγός με τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς. Ο Μαυράκης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Κυριακόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με μια άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 28′ το φάουλ του Μαυράκη πέρασε άουτ, στο 40′ ο Δεληγιάννης απόκρουσε με τις γροθιές την εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, ενώ στην αντεπίθεση ο Δεμένικος πρόλαβε τον Νάνο πριν να πλασάρει.

Στο 62′ το σουτ του Μαυράκη πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια, ενώ δύο λεπτά αργότερα Ζάγγουλος, Τριαντός και Ρουμπιές συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να σκοράρει με κοντινή προβολή για το 2-0. Στο 72′ οι γηπεδούχοι έκαναν τρία τα τέρματά τους, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Ζάγγουλου, ο Κυριακόπουλος με νέα κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0. Στο 80′ ο Δεληγιάννης παραλίγο να αιφνιδιαστεί από την τροχιά που πήρε η μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, διώχνοντας με δυσκολία σε κόρνερ, ενώ στο 87′ η Ασπίδα, μετά το κόρνερ του Χατζηπαρασκευά και την κεφαλιά του Ζώτου που βρέθηκε ανενόχλητος στην μικρή περιοχή του Κοσμίου, μείωσε σε 3-1. Το τελικό 4-1 έγραψε στο 90+1′ ο Ζάγγουλος με κεφαλιά, μετά το φάουλ του Χατζητουλούση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιάρας που είχε για βοηθούς τους Καμπερίδη και Κουκούμη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριαντός, Πλασταράς, Ζάγγουλος, Ταχτσόγλου, Στοίνοβιτς (74′ Ξενάκης), Χατζητουλούσης (90+2′ Γιαννακόπουλος), Μαυράκης (80′ Τζατζανάς), Κυριακόπουλος (84′ Λεβεντέλης), Ρουμπιές.

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Δεμένικος, Σαμαράς, Κυριαζίδης, Θεοφυλάκης (80′ Κούπας), Μερακλής, Δογανίδης (65′ Ζώτος), Κατσής (55′ Χατζηπαρασκευάς), Χριστοφορίδης, Πεντεζίδης, Παπαδόπουλος, Ανδρέου (65′ Σαββόγλου).

Share it