Search

Pre Game: Η προαναγγελία της 6ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης! (15:00 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!

Έκτη αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion, με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια! Από σήμερα και για τους επόμενους μήνες οι αγώνες θα ξεκινούν στις 15:00, μιας που πλέον εισήλθαμε στην χειμερινή ζώνη ώρας! (για τελευταία φορά άραγε;) Αγωνιστική με την αγωνιστική η κατάσταση θα ξεκαθαρίζει όλο και περισσότερο, το επίπεδο που κυμαίνονται οι 12 ομάδες του πρωταθλήματος θα γίνεται περισσότερο αντιληπτό και ταυτόχρονα με όλα αυτά ελπίζουμε το θέαμα και ο ανταγωνισμός να αυξάνονται!

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις και των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέσα από τον απολογισμό της!

Θυμηθείτε εδώ τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές!

Πάμε να ξεκινήσουμε την βόλτα μας στα σημερινά παιχνίδια, αρχής γενομένης από την Ξυλαγανή, εκεί όπου ο τοπικός Ορφέας υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων! Στην ουρά της βαθμολογίας παραμένει ο Ορφέας χωρίς βαθμό, με τον Σπάρτακο να είναι λίγες θέσεις πιο πάνω, με έναν βαθμό, μετά την τιμωρία του με -3. Η νίκη αποτελεί μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, κυρίως όμως για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν επιτέλους να σπάσουν το ρόδι. Για την Ξυλαγανή θα απουσιάσουν ο τραυματίας Παπαγεωργίου και ο Σαμιώτης, ενώ για τον Σπάρτακο, στον οποίο θα κάνει ντεμπούτο ο Βαγγέλης Κουτρουλός, ως νέος προπονητής στο πάγκο της ομάδας, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα της τελευταίας στιγμής, πέραν των Κακουλίδη και Κόγιου, που είναι τιμωρημένοι.

Στον Ίασμο στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ πρώτου και τρίτου της βαθμολογίας, ο Μέγας υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων. Φαβορί της αναμέτρησης μπορεί να φαντάζουν οι γηπεδούχοι, ωστόσο η φετινή Αναγέννηση, όχι μόνο δείχνει ακόμα πιο βελτιωμένη από πέρυσι, αλλά φαντάζει ικανή να κόψει και βαθμούς στα ματς που είναι αουτσάιντερ. Ο Μέγας για πρώτη φορά φέτος θα παρουσιαστεί πλήρης, αφού Αντωνιάδης και Βιόπουλος θα είναι στην διάθεση του Νίκου Μπαχαρίδη, μετά το τέλος της τιμωρίας τους. Από την άλλη για την Αναγέννηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αθανάσαρος, ενώ αμφίβολος είναι ο Πολυμένοφ.

Στους Προσκυνητές, η Δόξα υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης. Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται και αυτό το παιχνίδι, με την Δόξα να προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και τον Ορφέα από μια πειστική εμφάνιση κόντρα στην δεύτερη της βαθμολογίας Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Ο Γιάννης Πουρλιάκας δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Καλαϊτζάκη και Παρασκευόπουλο, με τον Γκαρνάκη ωστόσο να επιστρέφει στην ενεργό δράση, ενώ από την άλλη ο Νίκος Κυνηγόπουλος δεν υπολογίζει στους Σαββίδη, Τσιπλακίδη, Γκανούδη, Κουτρουλό, Θεοχάρους, Σάββα, Χαλβατζή και στον τιμωρημένο Γκαραβέλα.

Μετά το μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο πριν από 10 μέρες, Δόξα Σώστη και Βιστωνίδα Κοπτερού συναντιούνται ξανά και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, με αμφότερες τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες και να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, ενώ από την Βιστωνίδα θα απουσιάσει ο τραυματίας Αλεξακούδης.

Στο Νέο Σιδηροχώρι, σε ένα ματς με αρκετή προϊστορία, η Δόξα υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών, σε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Μπορεί η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, σε μια πρώτη ανάγνωση να δείχνει ως πρώτο φαβορί τους γηπεδούχους, ωστόσο λίγο οι σημαντικές απουσίες της Δόξας, λίγο η δίψα της Ελπίδας για το πρώτο τρίποντο της σεζόν, προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα, προμηνύουν ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό ματς. Ο Σπύρος Κουτσογιάννης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Κελεσίδη και Στοΐνοβιτς όπως επίσης και τους τραυματίες Πασχάλη και Καρβουνιάρη, ενώ από την άλλη η Ελπίδα θα παραταχθεί χωρίς τους Πρίφτη, Παναγιωτόπουλο και Ρούφο.

Τέλος στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός υποδέχεται την Δόξα Γρατινής σε ένα ακόμη ματς που προβλέπεται μοιρασμένο. Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει να χτίζουν ένα σημαντικό σερί, ανεβαίνοντας βαθμολογικά, ενώ από την άλλη η Δόξα έχασε την περασμένη εβδομάδα το τρίποντο στην τελευταία φάση της αναμέτρησης και θα παραταχθεί αποφασισμένη, ώστε να ρεφάρει το αρνητικό έτσι όπως εξελίχθηκε για αυτήν αποτέλεσμα στο ματς με την Ελπίδα. Πουλακίδας και Γρηγοριάδης δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς στο στρατόπεδο του Πανθρακικού.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Ξυλαγανής – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Αναγέννηση Παγουρίων

Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Στρύμης

Δόξα Σώστη – Βιστωνίδα Κοπτερού

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σαπών

ΑΠΣ Πανθρακικός – Δόξα Γρατινής

Share it