Search

Η ανάλυση του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ από το Foxbet

Πολύ μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ απόψε, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ για τη Super League. Δείτε πως προσεγγίζει το Foxbet τη μεγάλη αθηναϊκή «μάχη» και διαβάστε το προγνωστικό μας.

Παναθηναϊκός

Η πρώτη του φετινή ήττα ήρθε στην Τούμπα. Μόνο φοβισμένος δεν μπήκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τουλάχιστον για ένα ημίχρονο μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός. Η διαφορά ποιότητας ωστόσο, φάνηκε στην επανάληψη, όπου δέχθηκε δύο τέρματα και υποχρεώθηκε στην ήταν με σκορ 2-0. Μπορεί στο αγωνιστικό τμήμα του «τριφυλλιού» να υπάρχει στεναχώρια για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, σε κάθε περίπτωση όμως, άπαντες αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Μάλιστα, την Πέμπτη αντιπροσωπεία των οργανωμένων βρέθηκε στο Κορωπί και ντόπαρε τους παίκτες, ευχαριστώντας τους για την εικόνα που παρουσιάζουν ως εδώ. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για το αποψινό ντέρμπι και στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 30.000 φίλοι των «πρασίνων». Έχει το πάνω χέρι κόντρα στην «Ένωση» ο Παναθηναϊκός. Σε συνολικά 230 παιχνίδια μετράει 97 νίκες, 71 ισοπαλίες και 62 ήττες. Από το 2011 μετράει εντός έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δέκα συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα (6-4-0) με τον «Δικέφαλο».

Αγωνιστικά Νέα: Αγώνα δρόμου έκανε μέσα στην εβδομάδα ο καλός κεντρικός αμυντικός Κολοβέτσιος (8/0), αφού «κληρονόμησε» πρόβλημα από το παιχνίδι της Τούμπας. Εν τέλει τα κατάφερε, προπονήθηκε χθες και παίζει απόψε. Από εκεί και πέρα, στην αποστολή βρίσκεται και ο γκολκίπερ Κότσαρης (1/0). Ο εξτρέμ Κουντουριώτης (0/0) μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά έμεινε έξω. Το ίδιο ισχύει για τον φορ Άλτμαν (0/0), τον μεσοαμυντικό Θεοχάρη (1/0) και τον στόπερ Παντελάκη (1/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Διούδης – Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα – Δώνης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης – Καμπέτσης, Μακέντα

ΑΕΚ

Πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι. Έρχεται από το εντός έδρας 4-0 επί του Άρη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Είχε το εκπληκτικό 50% ποσοστό ευστοχίας στις τελικές της προσπάθειες και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη χαλάρωση των Θεσσαλονικέων στην επανάληψη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επεσήμανε την ανάγκη οι παίκτες του να μην επηρεαστούν από τη βαρύτητα του αγώνα και να κάνουν το παιχνίδι τους. Η ΑΕΚ μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη με τις… ρεζέρβες πέρασε χωρίς να ανεβάσει ταχύτητα το εμπόδιο του Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 4-0. Έκανε το 2/2 στον όμιλο της στο Κύπελλο και εξασφάλισε μαθηματικά την παρουσία της στους «16». Ασφαλώς στο πίσω μέρος του μυαλού όλων στους «κιτρινόμαυρους» υπάρχει το παιχνίδι στο Μόναχο με την Μπάγερν την ερχόμενη Τετάρτη. Οκτώ συνεχόμενα N/G σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει η «Ένωση» στα ντέρμπι με το «τριφύλλι».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί ο επιθετικός Μπακασέτας (12/4) και η απουσία του είναι το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζει ο κόουτς Ουζουνίδης. Ασφαλώς έξω παραμένει ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, αριστερός μπακ Λόπες (8/0), ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης ο εξτρέμ Αλμπάνης (2/0) και ο μέσος Αϊντάρεβιτς (1/0) που δεν υπολογίζεται. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την «Ένωση».

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μπάρκας – Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσότσιτς, Χουλτ – Σιμόες, Γαλανόπουλος – Μάνταλος, Μπογέ, Λιβάγια – Πόνσε

Διαβάστε την εκτίμηση και το προγνωστικό του Foxbet εδώ

Share it