Search

Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 18 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 1 ισοπαλία και 4 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Παρέμειναν στην κορυφή Ίασμος και Σιδηροχώρι μετά τις νίκες που πέτυχαν, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα τα Παγούρια, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πανθρακικό, πρώτο τρίποντο για τους Προσκυνητές, ισοφάρισαν στην τελευταία φάση οι Σάπες.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-5

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που ξεπέρασε και το εμπόδιο του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων με το εμφατικό 0-5. Στο 12′ και το 14′ με πέναλτι ο Ρομπέρ έγραψε το 0-2, στο 30′ ο Γιαννακιτσίδης από την άσπρη βούλα και πάλι έκανε το 0-3, στο 55′ ο Ρομπέρ πέτυχε χατ-τρικ για το 0-4 και στο 61′ ο Κάρδαρης έγραψε το τελικό 0-5.

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Προσκυνητών 1-2

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα Προσκυνητών που επικράτησε με ανατροπή του Ορφέα Ξυλαγανής με 1-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31′ με τον Σαμιώτη, ο Σωμαράκης ισοφάρισε στο 48′ και ο Τριαντόπουλος στο 60′ πέτυχε το 1-2.

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Σώστη 3-1

Επέστρεψε στις νίκες η Αναγέννηση Παγουρίων, που εντυπωσιάζει και φέτος επικρατώντας με 3-1 της Δόξας Σώστη. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Μακρής έκανε το 1-0, στο 50′ ο Μούλιος έγραψε το 2-0, στο 60′ ο Τοτονίδης σημείωσε το 3-0 και στο 67′ ο Πυλαρινός με πέναλτι έκανε το τελικό 3-1.

Ορφέας Στρύμης-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-1

Σε ένα ματς με πολλή ένταση και τρεις αποβολές, εκ των οποίων οι δύο για το Σιδηροχώρι, η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη κατάφερε τελικά να φύγει με το διπλό από την Στρύμη χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάσκου στο 67′.

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-1

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Πανθρακικός, υποχρεώνοντας την Βιστωνίδα Κοπτερού στην πρώτη της ήττα. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Γρατινής 2-2

Την ύστατη στιγμή η Ελπίδα Σαπών κατάφερε να κερδίσει τον βαθμό της ισοπαλίας με την Δόξα Γρατινής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μεμέτ Εμρέ στο 10′, όμως η ομάδα του Γιώργου Δίγκα με τα τέρματα των Μορφακίδη στο 40′ με πέναλτι και Λεγάτου στο 43′ κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Τον τελευταίο λόγο στο ματς όμως είχαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι στο 90+4′ με τον Καροτενούτο έγραψαν το τελικό 2-2.

Θυμηθείτε τον πίνακα των σκόρερ μετά από 5 αγωνιστικές!

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it