Search

Με σκόρερ τον Τοροσίδη και επεισόδια που έφεραν προσωρινή διακοπή το διπλό του Ολυμπιακού στην Πάτρα!

Στη σκιά των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, και προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα Παναχαική – Ολυμπιακός, οι Πειραιώτες επικράτησαν 0-2 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο ΑΟΞ με τον Άρη Αβάτου να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, εμφάνισε πολύ καλύτερο πρόσωπο και κατάφερε να φτάσει στο διπλό και να κάνει το 2Χ2 στον 5ο όμιλο, θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει και στην πρώτη αγωνιστική με 1-0 του Λεβαδειακού στο Φάληρο. Τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στον Ολυμπιακό, πέτυχαν οι Τοροσίδης και Ναουέλ.

Ο ακραίος Ξανθιώτης μπακ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα στο 38ο λεπτό από κόρνερ του Ναουέλ, πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό του τέρμα ύστερα από αυτό με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.  Στο β’ μέρος, οι παίκτες του Μαρτίνς συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και να πιέζουν την Παναχαϊκή, ακόμα και μετά την 15λεπτη διακοπή λόγω των επεισοδίων. Το 0-2 έγινε στο 69ο λεπτό με τον Ναουέλ, ο οποίος νίκησε τον Σούλη με δυνατό και έκανε το 0-2.

Περίπου στο 50’ της αναμέτρησης (κι ενώ το σκορ ήταν 0-1) σημειώθηκε μεγάλη ένταση στις εξέδρες όπου φιλοξενούνταν οπαδοί των «ερυθρόλευκων».  Εκεί υπήρξαν συγκρούσεις με διμοιρία των ΜΑΤ που βρέθηκε στις κερκίδες, κατά τη διάρκεια των οποίων εκτοξεύτηκαν αντικείμενα και φωτοβολίδες. Οι αστυνομικές δυνάμεις, από την πλευρά τους, έκαναν χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και ο διαιτητής Παπαδόπουλος να αποφασίσει την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με προέλευση την ΠΑΕ Παναχαϊκή, η ένταση στην εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού προκλήθηκε έπειτα από την είσοδο σε αυτή ενός οπαδού του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος (58′ Πολίμος), Ελευθεριάδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Μασούρας (46′ Κυνηγόπουλος), Κολ (73′ Αργυρόπουλος), Μαυρίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Ρόντερικ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Ανδρούτσος, Νάτχο (79′ Φετφατζίδης), Ναουέλ (83′ Μασούρας), Βρουσάι, Μάνος (76′ Βοΐλης).

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ολυμπιακός 6 (3-0)

2. Λεβαδειακός 3 (4-1)

3. Παναχαϊκή 3 (1-2)

4. Άρης Αβάτου 0 (0-5)

Η 3η αγωνιστική (4-5-6/12):

Παναχαϊκή – Λεβαδειακός

Άρης Αβάτου – Ολυμπιακός

Share it