Search

Photos: Πρεμιέρα στις Μεικτές με διπλό των Παίδων του Έβρου επί της πρωταθλήτριας Ξάνθης!

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Μεικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Έβρου που κατάφερε να φύγει με το τρίποντο απο  το Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης, επικρατώντας με 2-0 της ΕΠΣ Ξάνθης.

Με το δεξί έγινε πρεμιέρα του Τάκη Λαμπίδη στον πάγκο της ΕΠΣ Έβρου που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζελεπάκη που σκόραρε δύο φορές κατάφερε να φύγει νικήτρια απο την έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Ελλάδας, ΕΠΣ Ξάνθης, η οποία βέβαια είναι εξ’ ολοκλήρου διαφορετική σε σχέση με την περσινή φουρνιά.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό με την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού να έχει 2-3 πολύ καλές στιγμές ενώ και ο Έβρος είχε 3 πολύ καλές στιγμές, σε ένα απόλυτα ισορροπημένο  ματς με πολύ καλό ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος και μετά απο αδράνεια της ξανθιώτικης άμυνα στο 48′ ο Τζελεπάκης κέρδισε την μπάλα μετά απο λάθος και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 για την ΕΠΣ Έβρου, ενώ στο 53′ ο ίδιος μετά απο ωραίο κατέβασμα με εξαιρετικό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των Εβριτών που διατήρησαν με σχετική άνεση το υπέρ τους σκορ, καθώς η ομάδα της Ξάνθης δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση.

Πολύ καλά τα πρώτα δείγματα γραφής της ΕΠΣ Έβρου που αποκτά αυτοπεποίθηση με αυτή τη νίκη, έχει ταλέντο αλλά σίγουρα θέλει αρκετή δουλειά για να δέσει αυτή η φουρνιά της ΕΠΣ Ξάνθης αν και όπως έχει δείξει ο Απόστολος Κουτρουλός έχει τον τρόπο του να μπορέσει η ομάδα να αντιδράσει άμεσα μετά απο αυτή την ήττα.

Στο έτερο ματς της πρεμιέρας η Καβάλα κέρδισε με 5-1 την ΕΠΣ Θράκης(θυμηθείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ). Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιαμάνης με βοηθούς τους Οικονομίδη και Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ Ξάνθης (Απ. Κουτρουλός): Χαλκίδης, Βαρσάμης, Νικολόπουλος, Δεμένικος, Γουναρίδης (68′ Καραγεώργος), Μαντζαρίδης, Πιστίκος, Τσολακίδης (36′ Τσολάρι), Πουλιόπουλος (59′ Δεληωρίδης), Νικολαΐδης Π. (36′ Νικολαΐδης Ι.), Τυριάκης (36′ Ντελή, 68′ Παπαθεοδώρου).

ΕΠΣ Έβρου (Τ. Λαμπίδης): Σιωπίδης, Κουρτελάκης (51′ Mάιμος), Μιχαλιτσλής (59′ Καλαϊτζίδης), Αλμετίδης (59′ Χάμος), Παπαδάκης, Γιαννακίδης(51′ Γκιόκας), Ντέμπροβα, Τσελεμπάκης, Γκουτζιμίσης, Τουφάκης (59′ Ζαφειρόπουλος), Καλαμαράς.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Share it