Search

Πρεμιέρα με ήττα για τους Νέους της ΕΠΣ Θράκης από την ΕΠΣ Καβάλας!

Ξεκίνημα με ήττα για τους Νέους της ΕΠΣ Θράκης στο φετινό πρωτάθλημα των μεικτών ομάδων, μετά την εντός έδρας ήττα με 2-3 από την ΕΠΣ Καβάλας.

Η ομάδα του Τάσου Μπόζη, σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του μέχρι τέλους, αν και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, προς στιγμήν ισοφαρίζοντας σε 1-1, στην συνέχεια έμεινε εκ νέου πίσω στο σκορ με 1-3. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να μάχονται, διεκδικώντας έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-3.

Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε δύο φορές ο Μπίλιας, με τον Νικολαΐδη να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα της ομάδας του, ενώ για τους γηπεδούχους αμφότερα τα δύο γκολ σημείωσε ο Χατζηνάκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαπουτζής που είχε για βοηθούς τους Γκοντόλια και Τζιβαρτιζίδη από την ΕΠΣ Ξάνθης.

ΕΠΣ Θράκης: Μουσταφά Σ., Χασάν Ι., Σαλήχ Ι. (72′ Τοπαλίδης), Ρεντέτζης, Κοντός (50′ Λαφτσής), Αστρεινίδης, Σμαλής, Χρηστάκης, Χατζηνάκης, Τχσίν Α., Αρβανίτης (36′ Σαλήμ Ν.).

ΕΠΣ Καβάλας: Ιωαννίδης, Μαλανδρής, Καλαϊτζής, Μαγκαφίνης Κ., Τσαλμάς, Τζεράκης, Μαγκαφίνης Α. (73′ Αραμπατζής), Παπάζογλου (73′ Μαρκάκης), Μπίλιας (63′ Νικηφορίδης), Νικολαΐδης (63′ Γιαννάκος), Κουτσογιαννάκης (52′ Δερμιτζάκης).

Share it