Search

Με Μπέρτο βασικό και τον Κενάν Μπαργκάν να σκοράρει δις η νίκη της ΑΕΛ επί του Ηρόδοτου!(+video)

Χωρίς να δυσκολευτεί η Λάρισα επικράτησε με σκορ 4-1 του Ηρόδοτου για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Πρωταγωνιστές για τους «βυσσινί» οι Μπαργκάν και Νούνιτς, που πέτυχαν από δύο γκολ, ντεμπούτο με την “βυσσινί” φανέλα έκανε ο ξανθιώτης αμυντικός Μανώλης Μπέρτος ενώ να σημειώσουμε πως αυτά τα δύο γκολ ήταν τα παρθενικά στην Θεσσαλική ομάδα για τον έτερο ξανθιώτη Κενάν Μπαργκάν.

Βήμα πρόκρισης για την Î‘Î•Î›Η ΑΕΛ έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα τις προθέσεις της και στο 5’ είχε δοκάρι, όταν ο Μπαργκάν έπιασε το σουτ, ο Κουράκης απέκρουσε και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Στο 22’ ο Νούνιτς μετά από σέντρα του Μπάλλα, πλάσαρε σωστά για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη κυριαρχία στο παιχνίδι, με τον Ηρόδοτο να μην μπορεί να αντιδράσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο 56’ ο Νούνιτς έβγαλε τον Μπαργκάν σε θέση τετ-α-τέτ και με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 63’ ο Μπαργκάν έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με σουτ σημείωσε το 3-0. Στο 68’ ο Χοτζάλι έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Νούνιτς, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 4-0. Στο 79’, σε μια από τις λιγοστές επιθετικές προσπάθειες του Ηρόδοτου, ο Μασάσο κέρδισε πέναλτι από τον Γκοΐκοβιτς και ο ίδιος το μετέτρεψε σε γκολ, μειώνοντας σε 4-1.

https://www.youtube.com/watch?v=Cbz4HT_Qjso

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75΄ Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (59΄ Χοτζαϊ), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66΄ Φρίου)

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73΄Δαμινάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (70΄Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66΄Αμαραντίδης) , Μάκο

Share it