Search

Σε Αδριανούπολη και Λουλέμπουργκαζ για φιλικά Παίδες και Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!(+pis)

Την ευκαιρία να δώσουν δύο ξεχωριστά φιλικά είχαν την ευκαιρία τα τμήματα Παίδων και Κορασίδων της Ασπίδας Ξάνθης κόντρα στην τοπική ομάδα μπάσκετ Αδριανούπολης και Λουλέμπουργαζ.

Επ’ ευκαιρία των μη υποχρεώσεων τους το σαββατοκύριακο οι προπονητές της ομάδας έδωσαν την ευκαιρία στους αθλητές τους να μετέχουν σε δύο διαφορετικά φιλικά, και παράλληλα να υπάρξει γνωριμία και με τους συλλόγους της γείτονας χώρας. Την μία μέρα οι ομάδα των Παίδων με την καθοδήγηση των Κοτάκη και Παναγιωτόπουλου αλλά και αυτό των Κορασίδων υπό την καθοδήγηση του Νεδίμ Καρά Αχμέτ έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Λουλέμπουργκαζ, ενώ την επόμενη ημέρα με την τοπική ομάδα της Αδριανούπολης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετΟι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου το διασκέδασαν καθώς πέρα απο τα ματς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και δύο όμορφες πόλης της Τουρκίας και να έρθουν σε επαφή με παιδιά της ηλικίας τους απο την γείτονα χώρα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος των ιθυνόντων του συλλόγου, όχι τόσο τα ματς που βέβαια ήταν καλό τέστ και για τα δύο τμήματα αλλά κυρίως η εξωστρέφεια των παιδιών και η ευκαιρία που είχαν για εκδρομή την οποία ακολούθησαν και αρκετοί γονείς

Share it