Search

Πήρε φόρα η Βιστωνίδα που πέρασε νικηφόρα απο την έδρα της Κεσσάνης Εράσμιου!

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η Βιστωνίδα που μετά τον Ηρακλή Ζυγού κατάφερε να επικρατήσει και κόντρα στην  Κεσσάνη, και μάλιστα στο Εράσμιο, με 2-1 και να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα αρκετά δυνατό  και αμφίρροπο παιχνίδι στο πρώτο μέρος παιχνίδι η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου κατάφερε να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του πρώην κίπερ της Λαπαδώνη, και μάλιστα χρειάστηκε μια υπέροχη ατομική ενέργεια του Άγγελου Τουρατζίδη για να γίνει το 0-1. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 58′ έχασαν μοναδική ευκαιρία, όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ η μπάλα χτύπησε σε αμυνόμενο με τον  Θόδωρο Γιαπουτζή να καταλογίζει πέναλτι υπέρ της Κεσσάνης, αλλά τον Μανιά να νικά απο τα 11μέτρα τον Θώμογλου κρατώντας το 0-1.

Απο το 70′ και μετά το ματς είχε τρελό ρυθμό με την μπάλα πάνω κάτω και τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται αναμπουμπούλα στην περιοχή της Κεσσάνης και στο 85′ με το πρώτο γκολ του Χρήστου Ζώτου, στο ντεμπούτο του, να κάνουν το 0-2. Πάντως το ματς δεν έκλεισε με ωραίο τρόπο καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Γιάννης Γιαννακούδης δέχτηκε την απευθείας κόκκινη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα.

Σπουδαία νίκη για τη νεανική Βιστωνίδα που παιχνίδι με παιχνίδια ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της και πλέον κοιτά το μεγάλο ματς με το Δροσερό στην Φελώνη την ερχόμενη αγωνιστική, στο Εράσμιο στο ντεμπούτο του Γιώργου Γκούρτσα έβγαλε κάποια θετικά στοιχεία η ομάδα με την είσοδο των Γκασπαριάν και Θώμογλου όμως είναι εμφανές πως η ομάδα θέλει μια νίκη για  να πάρει ψυχολογία και αυτή θα ψάξουν στο εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Ηρακλή Ζυγού

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Μιχάλη Ιωαννίδη.

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ(Γ. Γκούρτσας): Λαπαδώνης, Παπαδόπουλος, Γιαννακούδης Γ., Γούλας Χ., Πουρναράκης, Γούλας Βαγγ., Κιαχίδης, Σερίφογλου, Γκασπαριάν(46′ Βελήογλου Μπ.) Γιαννακούδης Π., Θώμογλου(73′ Μαλκότς)

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Ν. Ανθόπουλος): Μανιάς, Αραμπατζόγλου, Κοσμίδης, Ταίρης, Τζεβελέκης Ζ., Μαμαλίγκατζης, Τζεβελέκης Φ., Γκαμπράνης(88′ Καραμανάβης), Μουστάκης(73′ Παπαδούδης), Τουρατζίδης(89′ Κυράπογλου), Τονικίδης(46′ Ζώτος Χρ.)

Θυμηθείτε την βαθμολογία

Share it