Search

Νίκη επί της Μολδαβίας με βασικούς του Μανίσογλου και Αβεντισιάν για την Εθνική Παίδων που βλέπει Euro!(+photos)

Σπουδαία νίκη επί  της οικοδέσποινας Μολδαβίας πέτυχε η Εθνική Παίδων του Νίκου Κεχαγιά, που είχε βασικούς σε όλο το ματς τον ξανθιώτη Αβεντίς Αβεντισιάν του ΠΑΟΚ αλλά και τον αμυντικό του ΑΟΞ  Γιώργο Μανίσογλου, και πλέον έφθασε τους 4 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στον 12ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 2018-19, με το ματς που ακολουθεί κόντρα στο Βέλγιο να μοιάζει σαν “τελικός.

Η Ελλάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Το γκολ της νίκης σημειώθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρήστου Τζόλη στο 25΄ της αναμέτρησης, στο πέναλτι υπέπεσε ο Τσιομπάνου.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας της Εθνικής, την Τετάρτη στο Orhei με το Βέλγιο, που νίκησε τη Λετονία με το επιβλητικό 5-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του ομίλου με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ελλάδα: Καραργύρης, Παναγιώτου, Σιατούνης, Τζόλης (89΄ Ασλανίδης), Σουρλής, Ντότης (65΄ Μιχόπουλος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης (78΄ Καραμπέρης), Γεωργακόπουλος (89΄ Ανθουλάκης), Μανίσογλου.

Μολδαβία: Σμαλένεα, Μπορς, Ζαπορογιάν, Ντόλγκι, Πίκους (84΄ Ιστράτε), Τσιομπάνου, Ντάνου (84΄ Ναμολόβαν), Καλέστρου (84΄ Μπουλμάγκα), Κόβαλι (74΄ Γκίντερμαν), Ποπέσκου (60΄ Γκόντιου), Λόβου.

Η βαθμολογία του 12ου ομίλου:
Βέλγιο 6 (6-0)
ΕΛΛΑΔΑ 4 (2-1)
Λετονία 1 (1-6)
Μολδαβία 0 (0-2)

Η Εθνική προκρίνεται στην Elite Round σε περίπτωση νίκης επί των Βέλγων ή ισοπαλίας. Ελπίδες πρόκρισης έχει και σε περίπτωση ήττας, αναλόγως του σκορ αλλά και του αποτελέσματος του αγώνα ανάμεσα στη Λετονία και τη Μολδαβία (σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Λετονούς, η δεύτερη θέση που οδηγεί στην πρόκριση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων).

Share it