Search

Γεμενετζής: “Η ομάδα αντέδρασε σωστά σε ένα τέτοιο δυνατό ματς”! Ξενοδοχίδης: “Παλέψαμε και κερδίσαμε”!

Με το διπλό έφυγε από το Κοπτερό ο Πανθρακικός, επικρατώντας με 0-1 της Βιστωνίδας!

Διαβάστε τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος του ματς ο προπονητής των πρασίνων, Κώστας Γεμενετζής και ο σκόρερ του χρυσού γκολ, Ηλίας Ξενοδοχίδης!

Κώστας Γεμενετζής: “Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα δυνατή, που πρωταγωνιστεί, σε έναν αγωνιστικό χώρο που σε δυσκολεύει να παίξεις το ποδόσφαιρο που θέλεις. Το παιχνίδι όπως το υπολογίσαμε, θα κρινόταν, στην δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες και ενέργειες. Εμείς ευτυχίσαμε σε κάποια στιγμή να πετύχουμε το γκολ, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα ώστε να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να μην είμαστε αγχωμένοι μέχρι το τέλος, δυστυχώς όμως το γήπεδο δεν μας βοηθούσε και σπαταλήσαμε πολλές και επιπόλαιες ενέργειες στην επίθεση. Συνεχίζουμε, ώστε να διατηρήσουμε αυτό που χτίσαμε εδώ και δύο αγωνιστικές. Αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι και το καλό είναι, πως παρ’όλο που ήταν η πρώτη φορά που δεν ήξερα πως θα αντιδράσει η ομάδα, σε ένα τέτοιο δυνατό παιχνίδι, όχι από πλευράς ποιότητας, όπως ήταν και το ματς με τον Ίασμο το οποίο ήταν ντέρμπι, αλλά από πλευράς δύναμης, τα παιδιά σταθήκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδειξαν πολύ καλό χαρακτήρα. Και αν συνεχίσουμε έτσι και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και θα συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω ότι θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστεί και θα είμαστε ψηλά στην βαθμολογία.”

Ηλίας Ξενοδοχίδης: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα δυνατή, που έμπαινε δυνατά σε κάθε φάση, ωστόσο εμείς παλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Από την πλευρά μου θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς όλο και περισσότερο, αφού δεν επαναπαύομαι σε ό,τι έχω πετύχει μέχρι στιγμής. “

Share it